24. 05. 2022.

“SNSD nije sekta, kao neke druge partije”: Đajić poslao poruku sa proslave u Banjaluci

Predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka Vlado Đajić rekao je da ova stranka želi da skrene pažnju na značaj žena u društvu i porodici, ali i da je neophodno poboljšanje njihovog položaja uopšte.

Žene su nosioci SNSD i društva – rekao je Đajić i istakao da je predsjednik Republike Srpske i potpredsjednik SNSD Željka Cvijanović koja svoj posao izvanredno obavlja.

On je naglasio da mladima želi da skrene pažnju da treba da cijene žene.

– Ženama treba da zahvaljujemo svakog dana, prvo što su nas rodile, ali i za ono što rade u porodici i što život čine ljepšim i boljim – kaže Đajić.

Đajić, koji je i generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, naglašava da u ovoj najvećoj zdravstvenoj ustanovi u Srpskoj od 3.300 zaposlenih radnika ima 2.500 žena.

Ponosan sam na žene UKC, zahvaljujem im za sva noćna dežurstva, kao i svu pažnju i ljubav koju posvećuju poslu i našim pacijentima. Nastojaću da uvijek imaju dobar tretman – rekao je Đajić.

On je naveo da su na večerašnjoj proslavi i gradonačelnici Prijedora i Doboja Slobodan Javor i Boris Jerinić, načelnici opština Čelinac i Prnjavor Vlado Gligorić i Darko Tomaš, pripadnice ljepšeg pola iz okolnih gradova i cijele Srpske, te mnogo mladih ljudi, ali i onih koji nisu članovi SNSD.

– SNSD nije sekta kao neke druge partije, mi smo narodna partija i u ovom trenutku jedan narodni pokret za očuvanje i stabilnost Republike Srpske – kaže Đajić, javlja Srna.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender