17. 05. 2022.
Koncert Nine Badrić večeras u centru Banjaluke

Koncert Nine Badrić večeras u centru Banjaluke

Koncert Nine Badrić večeras u centru Banjaluke

U sklopu obilježavanja mjeseca marta, koji je u potpunosti posvećen pravima žena, poznata pjevačica Nina Badrić održaće koncert u petak 11. marta u Banjaluci.

Na ovaj koncert, koji će početi od 20 časova na Trgu Krajine, svi su dobrodošli.

Biće ovo prilika da se svi naši sugrađani opuste uz dobru muziku, ali i da istovremeno čuju snažne poruke koje se tiču upravo prava žena i njihovoj borbi za ista.

Za ovaj koncert, Grad Banja Luka nije izdvojio niti jednu konvertibilnu marku. Ovaj koncert je poklon našim sugrađanima, a finansiran je od strane naših prijatelja, donatora sa kojima sarađujemo. Imena svih donatora, koji su pomogli da organizujemo ovaj koncert, biće ispisana na displeju koji će se nalaziti na samoj sceni – rekla je ovo savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti Milada Šukalo.

Podsjećamo, pored koncerta poznate pjevačice Nine Badrić, u okviru kampanje koja će da traje ukupno četiri sedmice, u našem gradu planirane su i brojne druge aktivnosti, pa će tako tokom mjeseca marta biti priređen niz događaja posvećenih zdravlju žena, bobi protiv nasilja nad ženama i osnaživanju žena.

Odjeljenje za saobraćaj i puteve obavještava da će u petak 11. marta u vremenu od 19.00  do 23.00 časa, biti izmjenjen režim odvijanja saobraćaja, i to u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od  Ulice Marije Bursać do Ulice aleja Svetog Save, zbog održavanja koncerta Nine Badrić, na Trgu Krajine u Banjoj Luci, a povodom Međunarodnog dana žena.

–Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Bulevara cara Dušana do Ulice aleja Svetog Save, izvršiće se preusmjeravanje autobusa u ulice Bulevar cara Dušana, Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom – navedeno je iz resornog Odjeljenja.

Dodaju kako će za vrijeme trajanja obustave saobraćaja, regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja biti vršeno na propisan način od strane pripadnika službenih lica Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender