25. 05. 2022.

GO SNSD Banjaluka o incidentu: Osuđujemo bilo kakav vid nasilja, nadležni trebaju da sankcionišu odgovorne

Gradski odbor SNSD Banjaluka najoštrije osuđuje bilo kakav vid nasilja i kada god i gdje god dođe do nasilja pozivamo nadležne organe da na vrijeme djeluju, ispitaju i sankcionišu sve odgovorne, saopšteno je iz ove organizacije.

Naveli su da istovremeno, osuđuju i korišćenje nemilih događaja u političke svrhe.

– Savez nezavisnih socijaldemokrata je stranka koja nikada nije, niti će izgubiti vezu sa narodom. Druženja, kulturna dešavanja, predstave, predavanja, pa i koncerte za naše Banjalučane organizujemo u prostorijama namijenjenim svim građanima, bez obzira na stranačku pripadnost – navedeno je u saopštenju, uz napomenu da su na okupljanjima koje oni organizuju svi dobrodošli, te da je njihova namjera  iskrena.

– Iskreno nam je žao i što se baca sjenka na sva lijepa dešavanja i druženja organizovanih u GO SNSD Banjaluka koji su naišli na pozitivne reakcije građana – zaključili su u saopštenju.

Prema do sada dostupnim informacijama, Banjalučanin S.Š. uhapšen je zbog sumnje da je maloljetnika zatvorio u jednu sobu u prostorijama SNSD u Banjaluci, te da mu je prijetio, javlja Srpskainfo.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender