23. 05. 2022.
Skinut spot sa Jutjuba, autor tužio pjevačicu, traži 50.000 evra od pregleda

Skinut spot sa Jutjuba, autor tužio pjevačicu, traži 50.000 evra od pregleda

Skinut spot sa Jutjuba, autor tužio pjevačicu, traži 50.000 evra od pregleda

Pjesma “Cipele” koju je Andreana Čekić otpjevala sa Emirom Đulovićem bila je dugo najveći hit, ali ona više ne postoji na Youtubeu.

Autor pjesme Saša Lazić tužio je pjevačicu i potražuje 50.000 evra koliko smatra da mu pripada od pregleda na Youtubeu, a prije skidanja bilo ih je čak 90.000.000.

Andreana Čekić je svojevremeno davala izjave da su kompozitor Saša Lazić i pjevač Emir Đulović od nje potraživali novac za koji ona nije čula, pa je poručila da se ne igraju sa njom.

“Po estradnim krugovima su svi u toku šta se tu desilo, u pitanju je novac od digitalija. Andreana Čekić je tada bila u jakom lošem životnom periodu, čak se nagađa da je to uradila pod uticajem bivšeg verenika jer navodno postoji snimljen razgovor na kome taj dečko preti Laziću i jasno i otvoreno govori sve o spornoj situaciji”, priča blizak izvor i dodaje:

“Neki su je nagovarali da nakon raskida sa verenikom ‘ispegla’ tu situaciju, kao i još neke druge u koje je ‘uvalio’ bivši što bi bilo fer prema svim ljudima, ali to nije uradila”, kaže izvor.

Ovim povodom oglasio se i sam kompozitor, Saša Lazić, koji je potvrdio navode izvora.

“Ona je odličan vokal, protiv nje lično nemam ništa, ali mi imamo poslovni problem. Slučaj u vidu nekoliko tužbi je na sudu, ne bih davao nikakve izjave u vezi toga”, rekao je kratko Lazić za medije.

Spot za “Cipele” bio je na kanalu Andreana Čekić, koji je takođe izbrisan, a potom i cijeli taj kanal.

Lazić je pjesmu dao Aleksandri Bursać koja će je presnimiti takođe u duetu sa Emirom, prenosi Pink.

Spot se nalazi jedino na nezvaničnim kanalima:

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender