23. 05. 2022.
“Momak za ženidbu – pitati u dvorištu”

“Momak za ženidbu – pitati u dvorištu”

“Momak za ženidbu – pitati u dvorištu”

U malom vojvođanskom mjestu Susek, nadomak Novog Sada jedan neženja je riješio da na kreativan način privuče pažnju svima, posebno neudatim ženama i djevojkama.

Budući mladoženja je na fasadi svoje kuće okačio natpis “Momak za ženidbu – pitati u dvorištu” u pokušaju da privuče zainteresovane djevojke.

Iako je svoju otvorenu ponudu postavio još prošle godine kada je ručno ispisao ponudu i naslonio tablu na fasadu, izgleda da nije imao mnogo sreće. Zato je sada odlučio da odštampa ljepši natpis i podigne ga više na fasadi kuće, kako bi bio vidljiviji.

Pošto je Susek malo mjesto sa malo više od 800 punoljetnih građana, među kojima nema mnogo slobodnih žena, čini se da je “mladoženja” bio prinuđen na ove drastične korake. Njegov potez nije ostao nezapažen, pa se brzinom svjetlosti na društvenim mrežama našla fotografija kuće sa pomenutim natpisom.

https://twitter.com/minjica80/status/1504109116284968962?s=20&t=MDBIQv53KA7giggootKdwA

Jedna djevojka napisala je “Ulazim pa šta dragi Bog da…”, što je izazvalo brojne komentare u kojima su joj svi poželjeli srećnu udaju, javlja Mondo.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender