26. 06. 2022.

Detalji ubistva u Zaječaru: Komšinici bacio supu na veš pa je ubio kada je došla da se žali

Čuli smo da je bacio masnu supu ženi po vešu. Bezobrazluk, i kad je nesrećna žena vidjela, naljutila se i otišla je kod Dušana na vrata, da mu po ko zna koji put kaže da to više ne radi. Kucala mu je na vrata, on je otvorio i ubio je ispred stana.

Ovako pričaju komšije u Ulici 7. Septembar u Zaječaru gdje je Dušan Zagorac (76) sinoć ubio komšinicu Veru Đekić (62), a potom i policajca Ivana Đurđevića (28). Nakon što je ubio njih, Zagorac je izvršio samoubistvo.

Prema rječima komšija , mogući motiv ubistva je masna supa koju je Dušan bacio na Verinu terasu juče uveče!

Komšije  u Zaječaru kažu da problem između Dušana i ubijene Vere datira odavno.

 Dušan je bio prek i bezobrazan čovjek. Nije razgovarao ni sa kim i djelovao je kao nezgodan čovjek. Problem sa Verom se napravio još od kad se on doselio ovde 1995. godine iz Hrvatske i sa majkom kupio stan u zgradi – kažu zaprepašćene komšije i dodaju:

“Užas! Dušan je svakodnevno bacao hranu i smeće kroz prozor svog stana. Stalno je smrdelo, još kad ugreje sunce, nismo mogli da prođemo dvorištem.

Sva ta hrana bi pretežno završila kod Vere na terasi, jer je njen stan ispod njegovog, i žena je ludela od toga. Zamislite da vam ostaci hrane završe na čistom vešu i terasi. Odvratno. Zbog toga su se njih dvoje uglavnom preprirali, žena nije htela stalno da čisti tuđe smeće sa svoje terase.”

Problem koji datira više od dvi decenije, Vera je pokušala da riješi na sve moguće načine.

– Nesrećnica je pokušala lijepo sa njim da mu skrene pažnju da to što radi nije dobro. Zvala je i komunalnu policiju, ali oni bi samo došli i pošto on ne bi otvarao vrata, ljudi su je zamolili da proba još nekoliko puta lijepo sa njim.

Tada mu je pisala pismo i stavi mu u sanduče, ali ni to nije pomagalo. Takođe, dok joj je muž bio živ i on je čovjek pokušavao da riješi problem, ali bezuspješno – kažu komšije i nastavljaju:

– Zbog Dušanovog ludila otišla je divna žena, iza koje su ostale dvi ćerke i unuče. Velika tragedija, da žena tako strada, a tek taj mladi policajac koji je samo radio svoj posao, javlja Glas Srpske.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender