26. 06. 2022.
Urbane tržnice: Objavljena preliminarna lista korisnika prodajnih štandova

Urbane tržnice: Objavljena preliminarna lista korisnika prodajnih štandova

Urbane tržnice: Objavljena preliminarna lista korisnika prodajnih štandova

Grad Banja Luka obavještava da je objavljena preliminarna lista korisnika mobilnih prodajnih štandova po projektu „Urbane tržnice“, izabranih putem Javnog poziva.

Nakon što je 23. februara okončan ovaj javni poziv, Komisija imenovana za izbor krajnjih korisnika mobilnih prodajnih štandova na teritoriji grada Banje Luke je razmatrala i vrednovala sve pristigle prijave po ovom javnom pozivu.

U skladu sa Javnim pozivom, na rezultate preliminarne liste, potencijalni krajnji korisnici mogu uložiti prigovor, uz odgovarajući dokaz, u roku od 3 dana od objave preliminarne liste na internet stranici Grada.

Eventualni prigovori mogu se dostaviti poštom preporučeno na adresu ili u zatvorenoj koverti na protokol Centra za razvoj poljoprivrede i sela Banja Luka, na adresi Vojvode Momčila 10, 12 i 16 Banja Luka, sa naznakom „Za Javni poziv za izbor korisnika tržišne infrastrukture – mobilnih prodajnih štandova na teritoriji grada Banja Luka“.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u prostorijama Centra za razvoj poljoprivrede i sela Banja Luka ili na brojeve telefona 051/433-623, 051/433-636 svakim radnim danom od 8.00-15.00 časova. Nakon razmatranja eventualnih prigovora, na internet stranici Grada Banja Luka biće objavljena konačna lista izabranih krajnjih korisnika.

Podsjećamo, Javni poziv objavljen je u okviru projekta „Uspostava novih vizuelno atraktivnih prodajnih mjesta za domaće proizvođače – Urbana tržnica“, koji realizuje Grad Banja Luka u okviru projekta EU4AGRl — podrška Evropske unije konkurentnosti poljoprivrede i ruralnom razvoju u BiH.

Prema ovom pozivu, pravo na prijavu imali su poljoprivredni proizvođači sa teritorije grada Banje Luke (fizička lica, samostalni preduzetnici i privredna društva iz oblasti poljoprivredne proizvodnje) koji se aktivno bave primarnom poljoprivrednom proizvodnjom i preradom poljoprivredno-prehrambenih proizvoda iz oblasti animalne proizvodnje (mesne prerađevine, jaja, mlijeko i mliječni proizvodi, med i drugi pčelarski proizvodi) i biljne proizvodnje (voće i proizvodi od voća, povrće i proizvodi od povrća, žitarice i mlinski proizvodi, ljekobilje i čajevi, gljive).

Glavna pogodnost za korisnike ogleda se u mogućnosti besplatnog korištenja ovih prodajnih mjesta tokom prvih 12 mjeseci, a dugoročno korištenje štandova biće omogućeno po povlaštenim uslovima.

Preliminarnu listu pogledajte OVDJE.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender