28. 06. 2022.

Nakon Banjaluke neobične saobraćajne poruke i u Beogradu

Nesvakidašnja situacija se preselila u glavni grad Srbije

Bilbordi sa neobičnim porukama, koje pomalo “mrače” saobraćajnu sliku, osim u Banjaluci, prethodnih dana osvanuli su i na ulicama Beograda, aludirajući na vječite vozačke dileme Beograđana.

Svakodnevno probijanje kroz saobraćajne gužve i vječitu dilemu kojim mostom preći Savu dodatno podgrijava “mračenje” na bilbordima.

Na početku Brankovog mosta stoji bilbord “Bolje da si išao preko Savskog…”, a kod Savskog mosta osvanula je poruka “Bolje da si išao preko Brankovog…”. Istovremeno, na društvenim mrežama pojaville su se fotografije bilborda kod Ekonomskog fakulteta sa porukom – “Bolje da si upisao Pravni…”, kod studentskog doma “Lola” – “Bolje da si izabrao Studenjak..”, a kod Studenjaka “Bolje da si izabrao Lolu..” i tako dalje.

U centru Banjaluke, podsjetimo, juče je osvanuo bilbord, očigledno, vječitoj borbi “traženja parking” u samom centru grada.

Zaprepašteni Banjalučani su se na mrežama zapitali da li se radi o šali ili je neko slao ozbiljne poruke upozorenja gradskim vlastima, prenose „BanjalučkePriče“/ Aloonline.

Facebook stranica, marketing Kontakt radija: 051/927 000

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender