23. 05. 2022.

Banjaluka: 17 ulica bez struje i 2 naselja bez vode u ponedjeljak

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će sutra od devet do deset časova biti dijelovi ulica Prvog krajiškog proleterskog bataljona i Stefana Nemanje u Banjaluci.

Struje od devet do 12 časova neće imati dijelovi ulica Lava Nikolajeviča Tolstoja, Petra Velikog, Sarajevska i Zdravka Dejanovića, a od 10.30 do 11.30 dijelovi ulica Prvog krajiškog proleterskog bataljona, Dimitrija Mitrinovića, Moskovska i Stevana Jakovljevića”, saopšteno je iz “Elektrokrajine”. 

Dodaju da struje od devet do 11 časova neće imati dio naselja Krmine – Dojići, a od 10 do 12 časova dijelovi ulica Drvarska, Karađorđeva i Srpskih sokolova.

“Bez struje će od 11.30 do 13.30 biti dio naselja Krmine – Stražbenica, a od devet do 14 časova dijelovi ulica Dujke Komljenovića, Vida Nježića, Karađorđeva, Đure Damjanovića i Subotička”, saopšteno je iz “Elektrokrajine”, pišu Nezavisne.

Ekipe Vodovoda u ponedjeljak izvodiće radove na cjevovodu u naseljima Ramići i Dragočaj, u vremenu od 8 do 16 časova. U tom periodu dolaziće do privremenih prekida vodosnabdijevanja u ovim naseljima.

Pratite nas na Facebook stranici: RTV Kontakt

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender