24. 05. 2022.
Rasim Ljajić teško povrijeđen u nesreći, vozač poginuo

Rasim Ljajić teško povrijeđen u nesreći, vozač poginuo

Rasim Ljajić teško povrijeđen u nesreći, vozač poginuo

Predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije i bivši potpredsjednik Vlade Rasim Ljajić teško je danas povrijeđen u saobraćajnoj nesreći, javljaju beogradski mediji.

Blic navodi se nesreća dogodila oko 9.30 časova kod mjesta Ražanj na jugoistoku Srbije, kada se vozilo “škoda superb” u kojem se nalazio Ljajić prevrnulo.

Isti izvor navodi da je njegov vozač poginuo, dok je Ljajić teže povrijeđen i trenutno je u Kliničkom centru u Nišu.

U saobraćajnoj nesreći kod Ražnja, u kojoj je teže povrijeđen Rasim Ljajić, predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije i osnivač Sandžačke demokratske partije, nastradao je Branko Gogić (45), predsjednik Izvršnog odbora SDPS koji je u trenutku nesreće upravljao vozilom.

Poznat identitet vozača koji je stradao u nesreći u kojoj je Ljajić povrijeđen

Gogić je bio i direktor JP Emisione tehnike i veze. Ljajić i Gogić bili su prvi saradnici i često su putovali zajedno, piše Blic.

Gogićeva supruga Nada Gogić je nekadašnja voditeljka RTS-a.

Vozilo škoda superb se prevrnulo oko 9.30 sati, a vozač je nažalost na licu mesta podlegao povredama, dok je Rasim Ljajić, prema prvim informacijama, teže povređen.

Nezvanično, Rasim Ljajić ima kontuziju pluća i glave i polomljena rebra, ali nije životno ugrožen. Trenutno se obavlja skener glave i sva potrebna dijagnostika na odeljenju za reanimaciju, nakon čega će biti smješten na odeljenje intenzivne nege UKC Niš.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender