17. 05. 2022.
Radmanović: Sankcije su pucanj u prazno

Radmanović: Sankcije su pucanj u prazno

Radmanović: Sankcije su pucanj u prazno

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović rekao je Srni da su britanske sankcije srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i predsjedniku Republike Srpske Željki Cvijanović – pucanj u prazno.

Radmanović je istakao da ove sankcije ne samo da su neutemeljene nego nemaju veze sa bilo čim što se dešava u BiH.

“Jasno je da ustavni sistem BiH ruši jedan sarajevski politički krug, a ne mi iz Republike Srpske i sankcije su u ovom slučaju pucanj u prazno. Ako se tome doda da su sankcije uslijedile od zemlje koja nas nagovara da idemo u EU, a oni sami izašli iz EU, ako se tome doda da se 15 godina ovdje njih ništa ne pita, a da su prije toga pravili čuda po BiH, onda je potpuno jasno šta radi Velika Britanija”, ocijenio je Radmanović, koji je i potpredsjednik SNSD-a.

Radmanović je istakao da sankcije bez ikakvih argumenata udaraju na vrh Republike Srpske, odnosno na ljude koje je narod izabrao u Srpskoj i potpuno su neprihvatljive.

Vlada Velike Britanije danas je objavila informaciju o “prvim sankcijama uvedenim u okviru režima za sankcije za BiH kojima su obuhvaćeni srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović”, javlja Srna.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender