17. 05. 2022.
Trivić: Ne želim da komentrišem bolesne montaže

Trivić: Ne želim da komentrišem bolesne montaže

Trivić: Ne želim da komentrišem bolesne montaže

Jelena Trivić, potpredsjednica PDP-a i narodni poslanik te stranke u Narodnoj skupštini RS, rekla je ne želi da komentariše bolesne montaže, niti napade, kako je navela, iz najotrovnijeg političkog podzemlja.

“Sami ti akti najbolje govore o njihovim autorima i naredbodavcima obračuna sredstvima koja nisu primjerena ni najtotalitarnijim društvima”, rekla je Trivićeva za N1, komentarišiću snima koji se pojavljuje na medijima u kojoj se čuje burna rasprava između nje i Ivana Begića, doskorašnjeg banjalučkog odbornika te stranke.

Dodala je da će da nastavi da radi za svoj narod kao narodni poslanik i tvrdeći kako je na to potpuno fokusirana.

Kako je navela u pisanoj izjavi N1 da je strah i panika Milorada Dodika od situacije u koju se sam doveo svojim neartikulisanim, vulgarnim, primitivnim političkim stavovima, sve vidljiviji.

“Potpuno izgubljen u ambijentu koji je kreirao sa svojim partnerima, suočen sa sigurnim porazom od mene na predstojećim opštim izborima, Dodik je posegao za najprizemnijim metodama obračuna i diskvalifikacija, koje su obilježile njegovu vladavinu što se bliži kraju”, rekla je Trivićeva tvrdeći kako montiranim snimcima Dodik pokušava da odvuče pažnju od sopstvene nemoći da riješi ijedan jedini problem koji je uzrokovao.

(Nezavisne novine)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender