24. 05. 2022.
Cvijanović: Zakon o nepokretnoj imovini ostao na snazi

Cvijanović: Zakon o nepokretnoj imovini ostao na snazi

Cvijanović: Zakon o nepokretnoj imovini ostao na snazi

Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske ostao je na snazi i neophodno je u narednom periodu obezbijediti njegovo provođenje, izjavila je danas predsjednik Republike Željka Cvijanović.

Cvijanovićeva je istakla da to podrazumjeva službeničko djelovanje na različitom nivou.

Ona je ocijenila da je pitanje imovine jedno od ključnih za Republiku Srpsku.

“To su stvari o kojima se u prethodnom periodu trebalo debatovati na neki poseban ili drugačiji način, umjesto da se podigla ovolika prašina, ovolika bura, da smo imali toliko pokazivanja mišića od stranog faktora, ko god da su oni, i da konačno onda dođemo u ovakvu situaciju u koju smo došli”, rekla je Cvijanovićeva novinarima u Banjaluci. 

Imena kandidata u narednih nekoliko sedmica

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je danas u Banjaluci da će vladajuća koalicija u narednih nekoliko sedmica predstaviti kandidate za najvažnije funkcije na predstojećim izborima.
Cvijanovićeva je istakla da će tome prethoditi sastanci organa političkih partija, te da će se ispoštovati propisani zakonski rokovi.

“Ne vidim potrebu da mi pratimo nešto što radi opozicija, koja nema neke druge konkretne aktivnosti ili poslove u političkom smislu, osim da napada vlast i da izlazi sa kandidatima”, rekla je Cvijanovićeva novinarima.

Prema njenim riječima, stranke vladajuće koalicije nikada ranije nisu izlazile sa imenima kandidata u decembru, januaru ili februaru, iz prostog razloga što se bave brojnim drugim redovnim aktivnostima.

“Imamo na raspolaganju još nekoliko sedmica u kojima možemo da bavimo tim pitanjem”, dodala je Cvijanovićeva, javlja Srna.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender