17. 05. 2022.
Kozarska Dubica: U centru grada podijeljeno 3.000 baklava

Kozarska Dubica: U centru grada podijeljeno 3.000 baklava

Kozarska Dubica: U centru grada podijeljeno 3.000 baklava

Udruženje mladih “Fokus” iz Kozarske Dubice podijelilo je danas sugrađanima 3.000 baklava, na gradskom trgu služena je kafa, a damama poklonjeno cvijeće za prvi dan Ramazanskog bajrama.

“Obilježili smo prvi dan Bajrama na isti način kao i 2019. godine, a virus korona nas je spriječio u namjeri da to činimo prošle i pretprošle godine”, rekao je predsjednik Udruženja Nedim Krivdić i zahvalio Opštinskoj upravi, načelniku Radenku Reljiću i firmama koje su ih podržale.

On je posebno zahvalio volonterima tog udruženja, a svim vjernicima islamske vjeroispovijesti čestitao je Bajram uz želje da ga zajedno sa svojim najmilijim provedu u zdravlju, sreći i veselju.

Čestitku povodom Bajrama uputio je i načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić, koji je za današnji “mali prijem” u centru grada rekao da je lijepo vidjeti da se ljudi međusobno uvažavaju, što smatra da treba da se podrži i da se grade dobri odnosi među ljudima.

“Lijepo je vidjeti da ovdje ima dosta građana i jedne i druge nacije, Bošnjaka i Srba, a opština Kozarska Dubica pomaže u skladu sa svojim mogućnostima sve vjerske zajednice”, rekao je Reljić.

On je naveo da je današnju manifestaciju, koju je organizovalo Udruženje mladih “Fokus”, opština podržala iznosom od 2.000 KM kako bi se i na ovaj praznik okupili građani.

Druženje Dubičana uz kafu i baklave okupilo je danas veliki broj građana i djece. Događaju je prisustvovao i ambasador BiH u Sjevernoj Makedoniji Dragan Jaćimović, javlja Srna.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender