24. 05. 2022.
“Prijaviću ih policiji”: Dva koktela i porcija kraba? Može, 600 evra

“Prijaviću ih policiji”: Dva koktela i porcija kraba? Može, 600 evra

“Prijaviću ih policiji”: Dva koktela i porcija kraba? Može, 600 evra

Neočekivano visoke cijene, čak i po standardima Mikonosa, ostavile su utisak na jednu Amerikanku koja je posjetila ostrvo.

Prema pisanju grčkih medija, ona se požalila svom turističkom vodiču na račun od 592.92 evra, koliko su joj u jednom restoranu na plaži naplatili dva koktela i porciju kraba.

“Proveli smo divan dan na plaži, ali, molim vas, upozorite svoje buduće kupce da nam je restoran koji smo posjetili naplatio 600 evra za dva koktela i porciju kraba“, rekla je ona.

“Mislili smo da račun neće biti veći od 200 evra, a odjednom su tražili da platimo 600 evra. U stvari, trojica muškaraca su stala ispred nas kad sam odbila da platim, jer ono što su htjeli da naplate je bilo nečuveno”, rekla je i dodala:

“U odlasku, mještani su mi rekli da stalno obavještavaju policiju o sličnim incidentima, ali da nikada ništa nije urađeno”.

Američka turistkinja, koja putuje sa svojom 19-godišnjom ćerkom, podnijeće tužbu Policijskoj direkciji Mikonosa protiv upravnika restorana, jer tvrdi da je dobijala prijetnje od zaposlenih u restoranu, prenosi B92.

Rekla je da su joj govorili stvari poput “znamo gdje živiš”, kada je odbila da plati 600 evra za dva koktela, jednu porciju kraba i dodatnu napojnicu od 78 evra, koja se vidi na računu koji je priložila redakciji Greekcitytimes.

Ostrvo vjetrova, kako od milošta zovu Mikonos, samo u posljednjih nekoliko nedjejla je dobilo loše ocjene zbog previsokih cijena i lošeg tretmana radnika.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender