24. 05. 2022.
Stojković: Ivica Osim dobiće ulicu u Beogradu

Stojković: Ivica Osim dobiće ulicu u Beogradu

Stojković: Ivica Osim dobiće ulicu u Beogradu

Selektor Fudbalske repreznetacije Srbije (FSS) Dragan Stojković Piksi rekao je danas da će legendarni Ivica Osim dobiti ulicu u Beogradu.

”Uoči puta za Sarajevo imao sam razgovor sa čelnim ljudima grada Beograda i gotovo je izvesno da će jedna od ulica u našoj prestonici dobiti ime po legendarnom Ivici Osimu”, rekao je Stojković.

Stojković je rekao da je Ivica Osim to zaslužio i da mu je mnogo drago što će se Beograd i Srbija jednom divnom čoveku i fantastičnom fudbalskom stručnjaku odužiti na adekvatan način.

“Samo da budemo strpljivi, poznato je da mora da prođe tri godine od smrti da bi se ušlo u proceduru oko imena ulice”, rekao je Stojković za sajt FSS-a.

Prema njegovim riječima, Ivica Osim je bio čovjek koji je plijenio znanjem, stavom i harizmom, neko ko je zaista zadužio fudbal u bivšoj zemlji i ostavio dubok trag u inostranstvu.

Fudbalska legenda Ivica Osim sahranjen je danas u Aleji velikana na sarajevskom groblju Bare. Preminuo je 1. maja u Gracu u 81. godini.

Delegacija FSS-a boravi danas u Sarajevu na komemoraciji i sahrani nekadašnjem selektoru Jugoslavije Ivici Osimu, javlja Srna.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender