28. 06. 2022.
Najbolji MODEL EUROPE 2022. : Prelijepa Novosađanka Katarina Savičić (FOTO)

Najbolji MODEL EUROPE 2022. : Prelijepa Novosađanka Katarina Savičić (FOTO)

Najbolji MODEL EUROPE 2022. : Prelijepa Novosađanka Katarina Savičić (FOTO)

Prelijepa Katarina Savičić iz Novog Sada proglašena je za najbolji MODEL EUROPE 2022. godine.

Odlukom direkcije izbora i stručnog zirija ova prelijepa novosađanka proglašena je za najbolji model MODEL EUROPE 2022.

Među konkurencijom od 24 600 prijavljenih djevojaka iz cijele Evrope Katarina se direktno plasirala među 100 najljepših, a nakon sto je direkcija obavila 3 castinga sa djevojkama izabrano je 20 finalistica medu kojima je bila i Katarina. Nakon finalne večeri najveću titulu MODEL EUROPE 2022. osvojila je upravo Katarina Savičić.

Katarina je uspjela ostvariti san svake djevojke i narednih dana je očekuje snimanje i slikanje za 10 svjetskih naslovnica kao i 80 bilborda koji će njen lik krasiti širom Evrope.

Katarinu ove godine očekuje odlazak na Cannski i Venecijanski filmski festival, gdje će biti specijalna gošća i osjetiti čari crvenoga tepiha.

Takođe krajem 10. mjeseca Katarina će otvoriti reviju na Versace fashion showu u Milanu. Katarina će na poziv Iliana Rachova, glavnog dizajnera Versacea, otvoriti reviju na fashion showu u Milanu.

Osim toga očekuje potpisivanje ugovora za 3 svjetska brenda za koje će biti zaštitno lice za 2022.godinu. Katarina priča savršeno engleski, a trenutno španski usavršava.

U slobodno vrijeme voli čitati, vježbati, provoditi vrijeme sa svojom porodicom i prijateljima.

Za svoj savršen izgled napominje da je zaslužna genetika, ali naravno i redovan trening i pravilna ishrana. U razgovoru s nama Katarina je istakla da joj odgovara osjećaj najboljeg modela Europe 2022. te da joj je to posebna čast.

Katarina se takođe plasirala direktno i na izbor za Miss Europe 2022 koji će se održati krajem juna u Beču.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender