03. 07. 2022.
Banjaluka: Ulice i naselja bez struje i vode u utorak

Banjaluka: Ulice i naselja bez struje i vode u utorak

Isključenja struje i vode u Banjaluci

Zbog radova će danas od 9 do 13.30 časova bez električne energije ostati potrošači u dijelu Aginog Sela, saopštili su iz “Elektrokrajine”

– Od osam do 16 časova bez struje će ostati dijelovi naselja Jošikova voda, Borkovići, Kremenovići, Pavlovići, Regode i Pervan – navode u saopštenju.

Dodali su da će od deset do 12 časova biti isključeni dijelovi ulica Filipa Kljajića, Kosovske, Ravnih Kotara, Svetog Nikole i Užičke.

Bez električne energije od devet do 14 časova ostaće ulice Rade Radića i Suturlija, te naselje Kuljani-

Obavještavamo vas da se u utorak, 17.05.2022. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Svetosavska (Trn), Knez Mihajla (Trn) i Fruškogorska (Paprikovac). Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na vodovodnoj mreži koji se danas izvode u Ulici Milana Kranovića (Borik I) će u periodu od 9,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.

Radovi na izgradnji cjevovoda danas se izvode u XXII kuljanskoj ulici.

U mjesnoj zajednici Bronzani Majdan danas se izvode radovi na sanaciji kvara što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene mjesne zajednice.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender