02. 07. 2022.
Voda za školu i 40 domaćinstava u Bistrici

Voda za školu i 40 domaćinstava u Bistrici

Voda za školu i 40 domaćinstava u Bistrici

Nakon 14 godina čekanja mještani MZ Bistrica dobiće vodu.

Naime, u toku su radovi na izgradnji vodovodne mreže u dužini od oko 2,4 kilometra, čime će biti omogućeno uredno vodosnabdijevanje u OŠ „Miroslav Antić“, kao i u 40 domaćinstava ovog dijela našeg grada.

Radove je obišao i gradonačelnik Draško Stanivuković, koji je rekao da je izuzetno važno to što će učenici koji pohađaju OŠ „Miroslav Antić“ konačno imati vodu i bolje uslove, napomenuvši da osim vodosnabdijevanja ove škole za koju će biti izdvojeno oko 175.000 KM, Grad će takođe izdvojiti sredstva za sanaciju krova Područne škole „Miroslav Antić“ u Pervanu.

– Naše je opredjeljenje da ulažemo u svako naselje našeg grada. U ovoj godini izdvajamo značajna sredstva za vodovodnu mrežu, uloženo je i u izgradnju putne infrastrukture, postavljena je i rasvjeta u dužini od oko pet kilometara, a ulaganja u Bistricu nastavljamo i u narednom periodu- istakao je Stanivuković.

Predsjednik Savjeta MZ Bistrica, Predrag Polić je rekao da je pitanje vodosnabdijevanja izuzetno značajno kako za mještane, tako i za učenike koji pohađaju školu „Miroslav Antić“, podsjetivši da mještani Bistrice od 2008. godine čekaju vodu.

Polić je zahvalio gradonačelniku, rekavši da je  MZ Bistrica u ovoj godini dobila do sada najveću podršku Grada vrijednosti preko pola miliona KM, što je, kako je kazao najveće ulaganje u ovu mjesnu zajednicu do sada, navode iz Gradske uprave.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender