28. 06. 2022.
Djeca se radovala: 300 besplatnih sezonskih karata za kupanje i novo igralište (FOTO)

Djeca se radovala: 300 besplatnih sezonskih karata za kupanje i novo igralište (FOTO)

Djeca se radovala: 300 besplatnih sezonskih karata za kupanje i novo igralište (FOTO)

Gradonačelnik Draško Stanivuković sa svojim saradnicima, podijelio je našim najmlađim sugrađanima sezonske karte za nadolazeću sezonu za vodeni park „Akvana“.

-Družeći se na pikniku u našem budućem, najvećem gradskom parku, vi ste se toliko radovali i plesali da ste zaslužili sezonske karte i za narednu godinu. Ipak, hajde da mi iskoristimo ovu godinu, da se okupamo ovdje i da se svi zajedno družimo. Sezona na „Akvani“ počinje za desetak dana, što nas posebno raduje – rekao je gradonačelnik.

Mališanima je poručio da svi zajedno treba da čuvamo naš grad, našu prirodu i našu rijeku Vrbas, te je iskoristio priliku da najavi i neke nove aktivnosti i neko novo druženje.

-Ja se nadam da ćemo se vidjeti već u avgustu mjesecu, da se zajedno družimo na jednoj plaži na rijeci Vrbas, koja će biti nova, moderna. Tu ćemo se družiti svi, kako naši najmlađi sugrađani, tako i oni malo stariji. Dotad ćemo se kupati i uživati ovdje, u vodenom parku „Akvana“ i nema sumnje da ćete svoje sezonske kartice iskoristiti na najbolji mogući način – poručio je gradonačelnik Stanivuković.

Gradski menadžer, Bojan Kresojević, pozdravio je ovu akciju Grada Banje Luke i preduzeća „Akvana“, te je istakao kako  je izuzetno bitno da se naši najmlađi sugrađani bave sportom od najranijeg uzrasta.

-Bitno je da se družimo i da smo aktivni. Nema sumnje da će ove sezonske karte svi naši sugrađani da iskoriste na najbolji mogući način. Bitno je da se bavimo sportom – poručio je gradski menadžer, Bojan Kresojević.

Direktor JP „Akvana“, Velibor Vukajlović, istakao je kako je veliko zadovoljstvo realizovati jednu ovakvu akciju, na veliko zadovoljstvo svih.

-Danas smo podijelili oko 300 sezonskih kartica. Sezona kupanja počinje za desetak dana, te ćemo svi zajedno da uživamo na bazenima – rekao je Vukajlović.

Predstavnici JP „Akvana“ iskoristili su ovu priliku da promovišu novo, moderno igralište koje se nalazi u sklopu vodenog parka, koje će zasigurno obradovati sve najmlađe posjetioce, navode iz Gradske uprave.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender