29. 06. 2022.
Astrolog koji je “predvidio” gdje će Matej biti pronađen pogriješio za 50 metara

Astrolog koji je “predvidio” gdje će Matej biti pronađen pogriješio za 50 metara

Astrolog koji je “predvidio” gdje će Matej biti pronađen pogriješio za 50 metara

Ramiz Šljivić iz Tuzle je vedskom atrologijom navodno otkrio gdje će tijelo Mateja Periša biti pronađeno.

Kako navodi, pogriješio je u predviđanjima za 50 metara. Sve što je meni moja intuicija rekla i što sam izvukao iz vedskog natala Mateja Periša. Matejeva duša je napustila njegovo tijelo u periodu Venere, nije otišao kao kriminalac, već sa pjesmom na usnama, veseo – naveo je Šljivić za Pink.

Kako je dodao, nema dileme da je smrt nastala utapanjem.

Detektiv Bata Zdravković kaže da mu se Šljivić javio početkom marta, ali da nije vjerovao u te priče.U početku nisam vjerovao, jer u takve stvari ne vjerujem. Nadao sam se da će Matej biti pronađen živ. Vjerovao sam da će ovaj slučaj biti riješen drugačije. Ramiz mi se javio mejlom i rekao da je na tom i tom mjestu Matej imao susret sa anđelom smrti – naveo je Zdravković. Kako je rekao, bio je u kontaktu i sa Metejevom porodicom, ali i sa njegovim prijateljima koji su bili sa Perišem u Beogradu, osim jednog.

Kriminolog Ratomir Antonović smatra da je Ada Huje mjesto pogodno za izvršenje različitih krivičnih djela.Radi se jednom specifičnom dijelu Beograda, koji djeluje kao izolovan od opšte urbanicazije. Ima puno starih šlepova ostavljenih tu da istrunu, otpada… kada govorimo o obračnu kumova koji se tu dogodio. Kada je riječ o velikoj saobraćajnoj nesreći mislim da je to stvar koincidencije – naveo je Antonović. Kada je riječ o Mateju Perišu treba sagledati racionalne okolnosti. Zbog konfiguracije riječnog dna tijelo nije moglo da otpluta dalje – istakao je Antonović. Kada je riječ o Mateju Perišu treba sagledati racionalne okolnosti. Zbog konfiguracije riječnog dna tijelo nije moglo da otpluta dalje – istakao je Antonović, javlja Kurir.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender