26. 06. 2022.
Dječiji sajam u Banjaluci tokom vikenda, ulaz besplatan

Dječiji sajam u Banjaluci tokom vikenda, ulaz besplatan

Dječiji sajam u Banjaluci tokom vikenda, ulaz besplatan

3. Dječiji sajam „Banjaluka 2022“ obojiće ovaj vikend najljepšim bojama!

I ovog puta „RS Consulting and Trade” d.o.o. Banja Luka  misli na naše najmlađe, pa su dani pred nama posvećeni mališanima, dječijoj radosti i vrhunskoj zabavi. Sportska dvorana „Borik“ 28. i 29. maja pretvara se u pravo malo dječije carstvo, u kojem će istinski uživati djeca, ali i oni koji su zadržali dijete u sebi.

Ovu veliku porodičnu manifestaciju uljepšaće više od sedamdeset izlagača iz regiona sa izvrsnom ponudom iz svijeta igračaka, slatkiša, pažljivo odabranih proizvoda za djecu, ali i sadržaja neophodnih za pravilan razvoj mališana, kao i njegovanje sportskog duha od malih nogu.                    

  Svoju kreativnost, znanje i ogroman talenat, u okviru festivalskog dijela programa svojim vršnjacima i njihovim roditeljima predstaviće mališani iz predškolskih ustanova Grada Banjaluka, plesnih i muzičkih škola. Brojne kreativne radionice, predstave, maskote, igraonice i animatori, potrudiće se da mališanima ovaj vikend u Banjaluci ostane u najljepšem sjećanju.

3. Dječiji sajam „Banjaluka 2022“ održava se pod pokroviteljstvom Grada Banjaluka i Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske. Značaj vrijednosti koje promoviše Dječiji sajam u Banjaluci prepoznale su kompanija M:tel, koja je generalni pokrovitelj sajma, te  IRB RS i Elektrokrajina. Neki od izlagača na sajmu su i Brog, Bojprom, Ledo, Podravka, Nutrino, Pulse Design, Vitinka, Prointer, Violeta i mnogi drugi. 

Ulaz je besplatan, a vrata Sportske dvorane “Borik” otvorena su za sve posjetioce od 10 do 19 časova. Ceremonija svečanog otvaranja sajma zakazana je za subotu 28. maja u 12 časova. 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender