02. 07. 2022.
Obustava saobraćaja zbog održavanja Moto-festa

Obustava saobraćaja zbog održavanja Moto-festa

Obustava saobraćaja zbog održavanja Moto-festa

Odjeljenje za saobraćaj obavještava građane da će zbog održavanja skupa pod nazivom „Moto-fest Banja Luka 2022“, u organizaciji Moto kluba „Stršljen“ Banja Luka, biti obustavljen saobraćaj u Banjaluci i to u:

  • u lijevoj saobraćajnoj traci Ulice Teodora Kolokotronisa na dijelu od kružnog toka do Ulice Makarija Sokolovića – gledano od kružnog toka, u vremenskom periodu od 17.00 do 20.00 časova dana 28.05.2022. godine.
  • na Bulevaru cara Dušana, na dijelu od Ulice kralja Petra I Karađorđevića do Ulice Teodora Kolokotronisa, u Ulici Teodora Kolokotronisa na dijelu od Bulevara cara Dušana do Ulice Patrijarha Makarija Sokolovića, u Ulici Teodora Kolokotronisa na dijelu od Bulevara cara Dušana do Ulice Đure Daničića i u desnoj saobraćajnoj traci Ulice Teodora Kolokotronisa na dijelu od kružnog toka do Ulice Makarija Sokolovića – gledano od kružnog toka, u vremenskom periodu od 7.00 časova 27.05.2022. godine do 8.00 časova 30.05.2022. godine.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja biće omogućen  bezbjedan i nesmetan pristup do tvrđave Kastel iz Ulice Makarija Sokolovića i ulaz u tvrđavu Kastel iz navedenog smjera.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vrši na propisan način.

Molimo učesnike u saobraćaju na oprez i razumjevanje.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender