29. 06. 2022.
Za one koji su patili zbog ljubavi: Nova pjesma Sergeja Ćetkovića (VIDEO)

Za one koji su patili zbog ljubavi: Nova pjesma Sergeja Ćetkovića (VIDEO)

Za one koji su patili zbog ljubavi: Nova pjesma Sergeja Ćetkovića (VIDEO)

U susret predstojećem ljetu, Sergej Ćetković je, kao i svake godine, odlučio da obraduje svoju publiku novom pjesmom, drugim singlom sa sedmog studijskog albuma „Kofer“ koji se očekuje na jesen.

Nakon istoimene, vodeće numere sa albuma, koju je objavio prošle godine, uz nešto drugačiji muzički i autorski izraz, Sergej se ovog puta predstavlja sa novom ljubavnom baladom „Ne odlaziš“, koja definitivno spada među njegove najljepše pesme, s obzirom na to da se radi o snažnoj, raskošnoj kompoziciji koja nam, kao i uvijek kada je ovaj kantautor u pitanju, donosi pravi pop zvuk koji je danas postao rijetkost na regionalnoj muzičkoj sceni.

Upravo iz tog razloga, Ćetković je odlučio da prednost da pjesmi i spot snimi u minimalističkoj, gotovo kamernoj atmosferi, uz mnogo emocija i simbolike, ne želeći da video previše odvuče pažnju od sjajnih stihova, muzike, izuzetne produkcije i aranžmana ove kompozicije, za koju je tekst i muziku radio Sergej, a aranžman Mahir Sarihodžić, piše Cdm.

“Ne odlaziš je jedna od mojih najdražih pjesama sa albuma „Kofer“, koji ću, poslije mnogo odlaganja, objaviti krajem godine.

Zato sam i odlučio da je sada pustim u etar i predstavim publici na pragu ljeta za koje se nadam da će donijeti mnogo koncerata i druženja na koje smo toliko dugo čekali”, ističe Ćetković i dodaje:

“Ova pjesma je posebna na mnogo načina, i vjerujem da će se mnogi u njoj pronaći, posebno oni koji su patili zbog ljubavi, a siguran sam da je gotovo svaki čovjek imao takvo iskustvo. Ljubav nekada ne odlazi od nas, iako to možda želimo, a šta se desi kada ona bježi od zaborava saznaćete u ovoj pjesmi”.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender