29. 06. 2022.
Beograd: Nožem izbo djevojku, pa izvršio samoubistvo nasred ulice

Beograd: Nožem izbo djevojku, pa izvršio samoubistvo nasred ulice

Beograd: Nožem izbo djevojku, pa izvršio samoubistvo nasred ulice

Dragan Čoš (47) je danas na Dušanovcu nožem povrijedio svoju prijateljicu Milicu (22), a onda izvršio samoubistvo ispred zgrade u kojoj je živio, na uglu ulica Tetovske i Kruševačke.

Scena je bila jeziva, krvi je bilo na sve strane.

Navodno, prema riječima sagovornika Kurira, on se bavio sumnjivim poslovima i nije bio nigdje zaposlen.

– Živio je kod djevojke i nije imao nikog od rodbine u Srbiji – kaže sagovornik i dodaje da se Dragan prije nego što je izvršio samoubistvo navodno posvađao sa drugaricom koju je potom ubo nožem i sa još jednim prijateljem.

Prva je do leša stigla Draganova bivša djevojka, D.B, koja je za Kurir rekla:

“Bila sam sa njim u vezi dve godine i odlučili smo da se rastanemo pre mesec dana zbog maltretiranja i uznemiravanja koje sam trpela. A danas sam se videla sa njim jer je želeo da mi se izvine za sve što je uradio u prethodnom periodu”.

D.B. je zatim ispričala šta se dogodilo:

“Neko mi je zvonio na interfon, otvorila sam vrata i tada videla Dragana u lokvi krvi. Dečko iz teretane je izašao i pokušali smo da mu pomognemo. Jedan čovek je izvadio kanap iz auta i mi smo mu povezali nogu jer mu je bila isečena prepona.

Sav je bio krvav i pokušali smo da ga održimo u životu, a imao je posekotine i na uhu. Ne znam da li se sam povredio, a usput je navodno nožem po zadnjici ubo i svoju prijateljicu”.

Potresena djevojka rekla nam je da je on u posljednje vrijeme bio veoma depresivan i kao da je bio pod nekim narkoticima.

“Majka mu je umrla pre dve godine i tada se vratio iz inostranstva. Bio je u depresiji, otac ga je ostavio kad je bio mali. Ne znam šta bi mogao biti motiv”, završila je Draganova bivša djevojka.

(Kurir)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender