01. 07. 2022.
Crnadak: Koga je avion Vlade RS vozio na aerodrom pored Londona?

Crnadak: Koga je avion Vlade RS vozio na aerodrom pored Londona?

Crnadak: Koga je avion Vlade RS vozio na aerodrom pored Londona?

Narodni poslanik i potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak tvrdi da su funkcioneri SNSD-a “umiješani u brojne malverzacije sa pojedincima i firmama iz Velike Britanije i sada, po principu drž'te lopova pokušavaju skinuti odgovornost sa sebe”.

“Jedna od najvećih prevara je famozno zaduženje na londonskoj berzi, gdje još uvijek nismo čuli od Željke Cvijanović i Milorada Dodika ko su misteriozni kupci obveznica Republike Srpske i ko će na RS-u zaraditi 70 miliona evra.

Zato je važno da dobijemo i odgovor na pitanje zašto je u to vrijeme avion Vlade Republike Srpske u više navrata letio na aerodrom Bigging Hill, 25 kilometara od Londona i koga je prevozio, što sam danas, u formi poslaničkog pitanja, pitao predsjednika Vlade Republike Srpske”, poručio je Crnadak.

Kako je dodao, “iako je premijer Radovan Višković u posljednje vrijeme stao u zaštitu sumnjivih radnji, sakrivajući od javnosti stvari poput spiska korona nabavki i ugovora za autoput Banjaluka-Prijedor, ovo mu je šansa da objavi podatke o letovima za Bigging Hill i pokaže da će ipak stati uz svoj narod, a ne uz lopovluk i korupciju”.

“Narod RS-a želi pravdu i zato nakon 2. oktobra počinje potpuno razotkrivanje sistematskog i organizovanog pljačkanja Republike Srpske i vraćanje opljačkanog novca u narodni budžet.

Svako ko je imao nečasnu ulogu treba da bude zabrinut, jer nova vlast neće praviti kompromise sa kriminalcima i banditima, a jedini partner će nam biti narod”, zaključuje Crnadak. (Klix)

Foto: Arhiva, ilustracija

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender