02. 07. 2022.
Partizan savladao  Zvezdu

Partizan savladao Zvezdu

Partizan savladao Zvezdu

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu u trećoj utakmici finalne serije ABA lige rezultatom 70:67.

Pitanje je kako je ovaj meč došao do svog kraja, nakon brojnih peripetija koje su ga zadesile. Sve je počelo i završilo se sa navijačima.

Već prije samog početka se očekivao revanšizam “grobara” zbog onoga što je viđeno u drugoj utakmici, a upravo smo to i dobili i prije samog početka. Igrače Zvezde je pri izlasku na teren za zagrijvanje dočekao “rafal” upaljača, pa i topovski udar.

Tokom meča su navijači više puta upozoravani da prekinu sa takvim ponašanjem, da bi na 57 sekundi do kraja sudijska trojka izašla sa terena i prekinula meč. Doveo se u pitanje i nastavak istog, ali je nastavljen nakon što su ispražnjeni pojedini dijelovi tribina.

Pored toga. u “Pioniru” je vladala velika vrućina zbog čega su se igrači često klizali i malo je čudo što se niko nije povrijedio.

Na terenu je viđena najneizvjesnija od dosadašnje tri utakmice finalne serije, javljaju Nezavisne novine.

Treći meč finalne serije ABA lige između Partizana i Crvene zvezde prekinut je večeras 57 sekundi prije kraja, pri vođstvu crno-belih 68:65 kada je sudijska trojka napustila dvoranu “Aleksandar Nikolić” zbog konstantnih ispada navijača Partizana.

Navijači Partizana su na parket ubacivali upaljače i tvrde predmete.

Arbitri Matej Boltauzer, Uroš Nikolić i Milan Nedović izašli su sa parketa u pratnji obezbjeđenja i policije, nakon što su navijači pogodili sudiju Boltauzera, javlja Tanjug.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender