30. 06. 2022.
PIŽON, KARASI I KALABIĆ PRAVE SPEKTAKL: Bečlije će uživati u fudbalskim majstorijama legendi!

PIŽON, KARASI I KALABIĆ PRAVE SPEKTAKL: Bečlije će uživati u fudbalskim majstorijama legendi!

PIŽON, KARASI I KALABIĆ PRAVE SPEKTAKL: Bečlije će uživati u fudbalskim majstorijama legendi!

Mi smo već četvrti ili peti put u Beču, uvek je bilo interesantno, dobro smo primljeni kod naših ljudi. Upravo naš narod i voli kada mi veterani dođemo, jer oni znaju za nas, to uvek bude lepo druženje”, rekao je Petrović portal Srpske zajednice u Beču.

Prema njegovim rečima, veoma je lepo da se ovakvi događaji organizuju, da dolaze naši ljudi, da se okupe i ujedno prisete ranijih godina.

“Mi upravo zbog naših ljudi dolazimo tamo, da ih podsetimo na nekadašnja vremena. Pozivam sve gledaoce, ako vole fudbal, ukoliko žele da vide nas starije koji smo igrali u njihovo vreme, jer biće lepo, biće odlično”, naveo je Pižon za naš portal, te pognozirao i rezultat utakmice, rekavši da “Zvezda“ uvek ide na pobedu.

Karasi je, govoreći o predstojećem sportskom spektaklu u Beču, rekao da se uverio da je to vrlo ozbiljna organizacija i dodao da će i ovaj put biti zanimljivo.

“Ja koliko vidim od 3. do 5. juna smo kod vas u Beču. Volim što možemo da vas usrećimo našim dolaskom. Vrlo je važno da se ovakvi događaji organizuju, posebno mi sportisti koji smo navikli i naučili da stalno putujemo i uveseljavamo naše ljude u inostranstvu koji vole svoj klub. Na kraju da kažem da će doći brojni veterani, dovešćemo puno bivših igrača, gledaoci će imati mogućnost da vide Pižona, Dujkovića, Šestića, sve one koje vi upravo pamtite, a doći će i neki mladi igrači”, najavio je Karasi.

On se nada da će atmosfera biti odlična i poziva ljude da dođu, te se priseća da je organizacija i proteklih godina bila vrhunska.

“Još jednom moram da zahvalim ljudima koji se trude oko nas i koji nam ugađaju u svakom momentu. To im je i šansa da pozovu svoje goste. Biće svega, nagrada i od nas i od vas”, naveo je Karasi.

Ovaj fudbalski spektakl počinje 4. juna u 10 časova, na stadionu Liesing, 23, Siebenhirtenstraße 14, a ulaz je besplatan.

Uz fudbalske čarolije, te roštilj i piće, goste očekuje i vo na ražnju.

Organizator manifestacije je “Udruženje srpskih klubova u Beču”, a utakmicu su pomogli Dragiša Despotović Šile, Ilija Lučić, Luka Marković, Đura Subotić, Slađan Kajzer, magistar Vuk Komnenović ,Mile Kalabić i magistar Zoran Kalabić.

Zoran Kalabić, jedan od organizatora fudbalskog spektakla u Beču, gdje će 4. juna snage odmeriti veterani Crvene zvezde i “YU Jugo lige”, pozvao je sve da dođu na ovo druženje, kako bi zajednički uživali u čarolijama naših velikana.

Kalabić, koji se godinama bavim humanitarnim radom, te je još 1992. godine, kada je Crvena zvezda bila evropski prvak, šampione doveo u Austriju i organizovao četiri utakmice, za naš portal otkriva spisak igrača koji dolaze u Beč.

“Ja sam upravo dobio spisak igrača koji dolaze. To su Karasi, Šestić, Pižon, Borovnica, Dujković, Bursać, Aćimović, Janković, Milosavljević, Nikolić, Krivokapić, Mirković, Đurovski, Stojanović, Zorić, Bošković, Orahovac, Marković, Purović… Još za par igrača koji dolaze dobiću potvrdu naknadno i svakako ćete o tome biti obaviješteni”, ističe Kalabić.
On nam je, osvrćući se na organizaciju ove manifestacije, te prve reakcije ljudi, otkrio da mu pristižu izuzetno pozitivni komentari.

“Oni koje sam ja obavijestio su sa oduševljenjem to prihvatili, doći će rado na događaj, posebno što će tu biti dosta aktivnosti i sadržaja, kao što su gril, piće, vo na ražnju i brojni drugi. Nadam se da će svi uživati u ovoj događaju”, naveo je Kalabić.

Naglasio je da u organizaciji ovog spektakla stoje odgovorni i čestiti ljudi, koji znaju da rade svoj posao.“Sve najave koje budu ispisane, one će da se obistine. Kada to radimo mi, koji smo u potpisu plakata, to mora da funkcioniše u najboljem svjetlu”, poručio je Kalabić.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender