29. 06. 2022.
Promjena na trasama javnog prevoza: U nedjelju bez saobraćaja u Ulici Od Zmijanja Rajka

Promjena na trasama javnog prevoza: U nedjelju bez saobraćaja u Ulici Od Zmijanja Rajka

U nedjelju, 5. juna u vremenskom periodu od 12.00 časova do ponoći biće obustavljen saobraćaj za sva vozila u Ulici Od Zmijanja Rajka, na dijelu od Ulice Koste Vojinovića do Ulice Pere Slijepčevića, zbog obilježavanja horizontalne saobraćajne signalizacije.

Za vrijeme izvođenja radova, odnosno za vrijeme trajanja obustave saobraćaj, na prigradskoj liniji Banja Luka  – Ljubačevo i  na pojedinim polascima na gradskoj liniji broj 9 Kumsale – Centar – Desna Novoselija, izvršiće se izmjena trase, odnosno autobusi iz smjera grada iz Ulice Miloša Obilića preusmjeravaju se desno na Zeleni most, lijevo Ulicom Skendera Kulenovića, Kozarska, Manjačkih ustanika, lijevo preko novog mosta, desno Ulicom kragujevačkih i kraljevačkih žrtava i dalje registrovanom trasom, a u povratku istim ulicama obrnutim redoslijedom.

Polasci na liniji broj 9 Kumsale – Centar – Desna Novoselija, koji saobraćaju izmjenjenom trasom su:

iz Kumsala u 13.35, 15.09, 16.35,  18.35,  20.35 i 22.30 časova;

– iz Desne Novoselije u 13.07, 14.39,  16.12,  17.32,  20.07 i 21.47 čas.

Polasci na prigradskoj liniji Banja Luka – Ljubačevo koji saobraćaju izmjenjenom trasom su iz Banje Luke u 15.10 časova i iz Ljubačeva u 16.10 časova.

Za vrijeme izvođenja radova biće omogućen pješački saobraćaj.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije.

Mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumjevanje.

Radove izvodi  preduzeće „MG MIND“ d.o.o. Mrkonjić Grad, navode iz Gradske uprave.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender