28. 06. 2022.
Zločin kod Kotor Varoša: Osumnjičen da je zbog međe ubio sestru

Zločin kod Kotor Varoša: Osumnjičen da je zbog međe ubio sestru

Zločin kod Kotor Varoša: Osumnjičen da je zbog međe ubio sestru

Na području Obodnika, opština Kotor Varoš, hicima iz pištolja ubijena je ženska osoba, saznaju nezvanično “Nezavisne novine“.

Naime, u nju je, kako se sumnja, pet hitaca ispalio njen brat Z.S., a motiv je svađa zbog međe.

Nesrećna žena, kako su za “Nezavisne novine” ispričali mještani, inače živi u inostranstvu, odakle je došla u rodni kraj.

Ubistvo je banjalučkoj policiji prijavljeno u 14.20 časova.

“Po prijavi policija je izašla na lice mjesta i obavila uviđaj. Na licu mjesta je i dežurni tužilac”, navode iz Policijske uprave.

Zdravka Racu (60), osumnjičenog za ubistvo na području Kotor Varoša, uhapsili su danas pripadnici lokalne policije, potvrđeno je za “Nezavisne novine” iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Racu terete da je oko 13.30 u kući u mjestu Obodnik iz pištolja ubio sestru Mirjanu Vagner (72) iz Banjaluke.

Maja Đaković – Vidović, službenik za odnose s javnošću Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, rekla je za “Nezavisne novine” da je uviđaj obavila dežurni tužilac ovog tužilaštva, zajedno sa pripadnicima Policijske uprave Banjaluka i Policijske stanice Kotor Varoš.

“Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti počinjenog krivičnog djela, te da se izvrši obdukcija tijela smrtno stradale u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci”, navela je Đaković – Vidovićeva.

Osumnjičeni je trenutno na kriminalističkoj obradi, nakon čega će biti sproveden u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender