28. 06. 2022.
Bacili vrećicu sa drogom: Policija u Prnjavoru uhapsila dvije osobe

Bacili vrećicu sa drogom: Policija u Prnjavoru uhapsila dvije osobe

Bacili vrećicu sa drogom: Policija u Prnjavoru uhapsila dvije osobe

Policija u Prnjavoru uhapsila je dva lica nakon što je kod njih pronađena droga, a daljim provjerama utvrđeno je da se sumnjiče za teške krađe.

Policija je u mjestu Donji Galjipovci uhapsila osobe inicijača L. V. i D.P.

– Policiji je prijavljeno je da nepoznata lica galamom i vikom narušavaju javni red i mir. Izlaskom na lice mjesta policijski službenici utvrdili su da se radi o navedenim licima. Lice L.V. je po uočavanju policijskih službenika ispod parkiranog putničkog vozila marke „Audi“ bacilo PVC vrećicu.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj i tom prilikom pronađena je i oduzeta određena količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuanu – navedeno je u saopštenju PU Banjaluka. 

Izvršenim provjerama u vezi putničkog vozila marke „Audi“ utvrđeno je da se na vozilu nalaze nepripadajuće registarske oznake, koje su dana 04.06.2022. godine otuđene sa vozila marke „Fiat“ na području opštine Prnjavor, te su iste privremeno oduzete.

Takođe, utvrđeno je da postoji osnov sumnje da je navedeno vozilo predmet carinskog prekršaja, te je isto od lica L.V. privremeno oduzeto i biće predato Upravi za indirektno oporezivanje BiH.

Nad licima D.P. i L.V. izvršena je kriminalistička obrada zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Teška krađa“ tokom mjeseca decembra 2021. na području opštine Prnjavor i dva krivična djela „Krađa“, 03. i 04. juna 2022. godine, na području opština Prnjavor i Srbac, prenose Večernje novosti.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender