30. 06. 2022.
Promjena na trasama javnog prevoza: U nedjelju bez saobraćaja u Ulici Od Zmijanja Rajka

Izmjena u režimu odvijanja saobraćaja u ulicama Cara Lazara i Marka Lipovca

Obavještavaju se građani da će  u vremenskom periodu od 8.00 časova sutra, 11. juna do 20.00 časova 13. juna, biti obustavljen saobraćaj za sva vozila, u Ulici Marka Lipovca, na dijelu od Ulice Knjaza Miloša do Ulice Šumadijske, zbog izvođenja radova na obilježavanju i izradi pješačke platforme. Radove izvodi  preduzeće „Delić signalizacija“ d.o.o. Bihać.

Takođe, obavještavaju se građani da će  u vremenskom periodu od 8.00 do 18.00 časova od 11.juna  do 15. juna u Ulici Cara Lazara, na dijelu od Ulice Carice Milice do Bulevara vojvode Stepe Stepanovića, biti izmijenjen režim odvijanja saobraćaja na način da će se zauzimati jedna strana kolovoza, a saobraćaj će se regulisati naizmjeničnim jednosmjernim propuštanjem vozila slobodnom površinom kolovoza, zbog izvođenja radova „Održavanja gradskih asfaltnih saobraćajnica“. Ove radove izvodi  preduzeće „Niskogradnja“ d.o.o. Laktaši.

Za vrijeme izvođenja radova biće omogućen pješački saobraćaj.

Za vrijeme trajanja obje obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije.

Mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumijevanje, zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme izvođenja navedenih radova.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender