01. 07. 2022.
Andrić i Mrkaić novi fudbaleri Borca

Andrić i Mrkaić novi fudbaleri Borca

Andrić i Mrkaić novi fudbaleri Borca

Nikola Andrić novi je fudbaler banjalučkog Borca u koji dolazi iz redova kragujevačkog Radničkog.

Rođen je 23. maja 1992. godine, igra na pozicijama desnog beka i štopera, a u Platonovu ulicu stiže da pojača odbrambeni bedem naše ekipe.

Ponikao je u Mladenovcu, a potom se otisnuo u Slovačku u kojoj je proveo šest godina braneći boje Podbrezove.  Nakon povratka u srpski fudbal, Nikola Andrić zadužio je dres lučanske Mladosti iz koje je otišao u Vojvodinu. Sa novosadskom „starom damom“ osvojio je Kup Srbije u sezoni 2019/2020.

Iz Novog Sada preselio se u Kragujevac, a za Radnički, Mladost i Vojvodinu odigrao je skoro 150 utakmica u Superligi Srbije.

Odlično poznaje fudbalsku filozofiju novog trenera Nenada Lalatovića sa kojim je uspješno sarađivao u Vojvodini i Radničkom, javlja Srpskainfo.

Napadačka linija Borca biće u narednoj sezoni jača za korpulentnog Momčila Mrkaića!

Rođeni Trebinjac, visok 192 centimetra, među crveno-plave je stigao iz novosadske Vojvodine, za koju je nastupao od 2020. godine i sa kojom ima osvojen trofej u Kupu Srbije.

U novosadskom klubu imao je priliku da sarađuje sa novoimenovanim trenerom Borca Nenadom Lalatovićem, a ukupno je u dresu ”lala” na 78 utakmica postigao deset golova.

Rođen je 1990. godine, a osim Vojvodine, u Srbiji je još branio boje Bežanije, Zemuna, BSK-a iz Borče i Javora. Na prostoru BiH, pored Leotara, nosio je dresove zvorničke Drine, bijeljinskog Radnika, Viteza i Zrinjskog, a uknjižio je i kratkotrajnu epizodu u bjeloruskom Gomelu.

U Borac dolazi kao slobodan igrač, obzirom da mu je istekao ugovor sa Vojvodinom, prenosi Boracsport.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender