25. 06. 2022.
Jelena Trivić: Od oktobra nulta stopa tolerancije na korupciju

Jelena Trivić: Od oktobra nulta stopa tolerancije na korupciju

Jelena Trivić: Od oktobra nulta stopa tolerancije na korupciju

Ko je potkradao državu, što je najveći grijeh, odgovaraće prema zakonu. Rad javnih preduzeća, koji ne doprinose budžetu ni deseti dio koliko bi trebalo, biće uređen prema zakonu i ona će funkcionisati i doprinositi u korist Republike Srpske i naših građana, a ne u korist partija i pojedinaca.

I ono najbitnije za obnovu Srpske: imaćemo nultu stopu tolerancije na korupciju, poručila je u Gradišci narodni poslanik i kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić.

Trivić: Imaćemo nultu stopu tolerancije na korupciju

Narodni poslanik Jelena Trivić, zajedno sa poslanicima u Narodnoj skupštini Republike Srpske i Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, Milanom Švrakom i Mirom Pekić, te odbornicima u Skupštini grada Gradiška Radislavom Dončićem i Branislavom Mrakićem, razgovarala je sinoć sa mještanima Mjesne zajednice Gornji Podgraci u Gradišci. 

– Do sada smo bili u više mjesnih zajednica na područje Gradiške, jer nam je zaista stalo do ovog kraja. Podgradci su mjesto koje ima ogroman potencijal, voćarski kraj, bogat drvnim resursima.

Mi smo bogata zemlja, imamo tri žitnice, šume, vode, turističke potencijale i vrijedan narod.

Naša Republika Srpska ima sve resurse da bude uspješna, pod jednim uslovom koju aktuelna vlast ne ispunjava: poštovanje Ustava i zakona, što će biti osnovna vodilja kada mi, nakon oktobra, dođemo na vlast – poručila je Trivićeva. 

Ona ističe da će odgovor na svako pitanje biti zakon. 

– Кo je potkradao državu, što je najveći grijeh, odgovaraće prema zakonu. Rad javnih preduzeća, koji ne doprinose budžetu ni deseti dio koliko bi trebalo, biće uređen prema zakonu i ona će funkcionisati i doprinositi u korist Republike Srpske i naših građana, a ne u korist partija i pojedinaca.

Javna uprava će biti racionalizovana, što ne znači otpuštanja, nego efikasnije djelovanje. I ono najbitnije za obnovu Srpske: imaćemo nultu stopu tolerancije na korupciju.

Potrebna je vlast koja će poštovati Ustav i zakon, čuvati naše potencijale i raditi tako da svaki čovjek bude jednak pred zakonom, da nema privilegovanih, da ima šansu da radi, gradi i ostaje ovdje, da se vrati nada da je Republika Srpska dobro mjesto za život.

Nadu ćemo vratiti, našu otadžbinu učiniti da takvom da ljudi žive srećne i dostojanstvene živote – rekla je Trivićeva, javlja BN.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender