26. 06. 2022.
Premium četkica za zube VBO sa čekinjama od crnog kremena

Premium četkica za zube VBO sa čekinjama od crnog kremena

Premium četkica za zube VBO sa čekinjama od crnog kremena

PLOD SLOVENAČKE INOVATIVNOSTI I JAPANSKE TEHNOLOGIJE

Premium četkicu za zube VBO, razvila je dr. Vesna KALOH, višestruko nagrađivan stomatolog i jedna od vodećih svjetskih stručnjaka na području “nevidljivih zubnih aparata”- folija za ispravljanje zuba Invisalign, u saradnji sa Dentalnim univerzitetom Kanagawa iz Japana.

Razvoj četkice za zube pomoću koje zaista možete efikasno očistiti zube, temelji se na istraživanju Dentalnog univerziteta Kanagawa.

Istraživanjem su dokazali da četkica sa čekinjama od crnog kremena uklanja zubne naslage do 40% efikasnije od obične četkice, i to bez upotrebe paste za zube.

JEDINSTVENOST CRNOG KREMENA

Crni kremen je ruda koja se može naći jedino na otoku Hokaido u Japanu. Nastaje pomoću fosilizacije algi u moru, koje u svom ćelijskom zidu talože kremen.

Prilikom pranja zuba, iz čekinja od crnog kremena oslobađaju se negativni joni, što dokazano* produžuje dejstvo pranja zuba, jer je razvoj bakterija u slini smanjen.

* Istraživanje Dentalnog univerziteta Kanagawa, Japan

PREMIUM ČETKICE ZA ZUBE VBO ZA ODRASLE I DECU

OBEZBEDITE SVOJ PAKET 12 PREMIUM ČETKICA ZA ZUBE VBO NA VBOpremiumtoothbrush.si

PORUČITE ODMAH!

ČETKICA ZA POTPUNU ORALNU HIGIJENU

Premium četkica za zube VBO je jedinstvena četkica sa čekinjama od crnog kremena, pomoću kojih uklanja zubne naslage i do 40% efikasnije od običnih četkica za zube.

Poslije pranja Premium četkicom za zube VBO zubi su mnogo glatkiji, a osjećaj čistih zuba i usta mnogo duže traje.

1. OPTIMALNA DUŽINA, DEBLJINA I MEKOĆA ČEKINJA

Čekinje su pri vrhu sužene i produžene kako bi mogle da dopru do međuzubnih (interdentalnih) prostora, kao i pod sam rub desni, te tako očiste i ona najteže dostupna mjesta. Četkica je optimalne mekoće za nježno ali efikasno pranje zuba. Preporučljiva je i za osobe sa osjetljivim zubima.

2. ČEKINJE SA CRNIM KREMENOM

Zbog impregniranog crnog kremena, površina čekinja je hrapava (na mikroskopskom nivou), te zbog toga efikasnije ukanja naslage od klasičnih glatkih čekinja.

3. JEDINSTVEN OBLIK GLAVE ČETKICE

Oblik glave četkice vam omogućava da efikasno operete sve zube. Njome doprete i obuhvatite i one nepravilno postavljene zube, kao i one koji nisu u potpunosti izrasli. Veoma efikasne su i za osobe sa uskim čeljustima.

4. ERGONOMSKI OBLIK DRŠKE

Promišljeno oblikovana drška Premium četkice za zube VBO garantuje vam optimalnu ergonomiju, i samim tim preciznije pranje zuba.

– ZUB

– SUŽENE ČEKINJE

– PARODONTALNI DŽEP

– NASLAGE

– DESNI

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender