29. 06. 2022.
Ukrao 20 čokolada i šest “Bajadera” u banjalučkom marketu

Ukrao 20 čokolada i šest “Bajadera” u banjalučkom marketu

Ukrao 20 čokolada i šest “Bajadera” u banjalučkom marketu

Srđan B.  (39) iz Banjaluke uhapšen je juče zbog sumnje da je iz trgovačkog centra “Konzum” ukrao 20 čokolada i šest “Bajadera” vrijednih 220 KM, potvrđeno je “Glasu Srpske”.


Osim njega, kako saznajemo, policija je istog dana uhapsila i Ozrena M. osumnjičenog da je iz optičarske radnje “Monokl” ukrao dvoje naočara vrijednih 1.507 KM.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da im je 15. juna prijavljena  krađa prehrambenih proizvoda .

– U prijavi je navedeno da je krađa počinjena u  prethodnom periodu čime je pričinjena materijalna šteta u vrijednosti od 220 KM. Operativnim radom, policijski službenici su došli do saznanja da je izvršilac ovih krivičnih djela S.B. iz Banja Luke koji je u toku dana lišen slobode- rekli su u policiji.

Dodali su da je dežurni tužilac Okružnog  tužilaštva Banjaluka, naložio policijskim službenicima da se nakon utvrđivanja svih činjenica i kompletiranja predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Kako je dalje saopšteno, policija je 15. juna otkrila da je O.M. počinilac krađa iz jednog  poslovnog objekta, a koje su prijavljene 10. i 13. juna.

– Vlasnik objekta je prijavio da je nepoznato lice izvršilo krađe iz prostorija poslovnog objekta čime je pričinjena materijalna šteta u vrijednosti od 1.504,00 KM. Operativnim radom, policijski službenici su došli do saznanja da je izvršilac ovih krivičnih djela O.M. iz Banjaluke –  naveli su u policiji.

Kako su dodali i u ovom slučaju tužilac je naložio da se nakon utvrđivanja svih činjenica i kompletiranja predmeta Okružnom tužilaštvu Banjaluka dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

(Glas Srpske)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender