29. 06. 2022.
Fitnes trenera ismijavaju zbog duplo teže supruge: Samo želim da jede i bude srećna

Fitnes trenera ismijavaju zbog duplo teže supruge: Samo želim da jede i bude srećna

Fitnes trenera ismijavaju zbog duplo teže supruge: Samo želim da jede i bude srećna

Mnogo puta smo čuli rečenicu da ljubav ne poznaje granice, čak ni kada je riječ o razlikama u vjeri, boji kože, ljepoti, pa čak ni težini tijela. Ovaj naizgled neobični par iz Kanade to je i dokazao.

Matt Montgomery, fitnes trener iz Kanade i njegova supruga Brittany upoznali su se preko Facebooka, a između njih je, kako su rekli, odmah “planula ljubav”.

Već od prvog izlaska, par se jako dobro slagao, a nakon što su se neko vrijeme zabavljali, 2021. odlučili su i da se vjenčaju te prošire svoju porodicu.

Matt koji drži do svoje linije, svakodnevno dobija razne podrugljive komentare na račun njegove duplo teže supruge. No, iako ih mnogi nazivaju “nespojivim” parom, njima to ne smeta. Uživaju u svojoj ljubavi.

“Primjećujem da ljudi bulje dok hodamo ulicom, ali najviše komentara koje dobijamo nalazi se na internetu”, rekao je on.

Uglavnom, Mattu pišu kako on i Brittany nisu jedno za drugo, no on tvrdi kako ga je Brittany osvojila od početka te da su njegove prethodne veze, sa vitkim ženama, bile nepotpune zbog njihovih “nesigurnosti”.

“Prije sam bio u vezama sa mršavim djevojkama i one same po sebi nisu bile zadovoljne. Nisu bile pozitivne, stalno su se ponašale kao da trebaju promijeniti stvari na sebi. To me uništavalo”, rekao je on, pa nastavio:

“Kada sam upoznao Britt, bila je toliko sigurna u svoje tijelo. Svidjelo mi se to kod nje. Ne želi ništa mijenjati, niti bi ja to ikada tražio od nje. Želim da jede što želi i bude srećna”, rekao je Matt.

Govoreći o susretu sa sadašnjim suprugom, Brittany se prisjetila vremena kada nije imala toliko samopouzdanja:

“Matt i ja kliknuli smo čim smo se upoznali. U početku sam bila malo skeptična.. Bila sam u vezama u kojima su mi momci govorili da će me ostaviti ako ne krenem s dijetom ili ne pokušam smršati. To je uticalo na moje samopouzdanje i u jednom trenutku sam počela da vježbam i pokušavala promijeniti svoju veličinu”, rekla je ona.

Zatim je shvatila da ne želi to sebi da radi.

 “Znala sam da mijenjanjem zbog tuđe percepcije ljepote više ne bih voljela sebe. Nisam bila sigurna hoću li ikada pronaći nekoga ko me zaista voli takvu kakva jesam, ali onda sam upoznala Matta”, dodala je ona.

Par je u martu dobio svoje prvo dijete, a Brittany je poručila kako ne trebaju postojati zablude o parovima sa razlikom u težini te da oni mogu biti istinski srećni, prenosi Klix.

“Definitivno postoji zabluda da debela osoba i mršava osoba ne mogu biti na pravi način intimni ili raditi stvari poput osnivanja porodice. Nikada nismo imali problema. Srećni smo što smo se upoznali i nikad nam nije bilo ljepše”, zaključila je ona.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender