29. 06. 2022.
Jelena Trivić poručila SNSD: Samo nastavite, vaši napadi meni plus

Jelena Trivić poručila SNSD: Samo nastavite, vaši napadi meni plus

Jelena Trivić poručila SNSD: Samo nastavite, vaši napadi meni plus

Vidim sjatila se svita iz SNSD-a da me napada… Sve “karakter do karaktera, obraz do obraza, čast do časti, poštenje do poštenja, ljudina do ljudine…”.

Svoj brutalni i primitivni napad na predsjednika Srbije koji dolazi iz vrha režima u Srpskoj pokušavaju prikriti napadajući mene – napisala je na fejsbuk profilu poslanik PDP-a u NS RS Jelena Trivić.

Ona je to ocijenila tragikomičnim.

“A napadaju me lica koja možemo okarakterisati kao “karakter do karaktera, obraz do obraza, čast do časti, poštenje do poštenja, ljudina do ljudine”. U stvari botovi s imenom i prezimenom. Uzgred rečeno, njihova imena mi se ne pominju jer su potpuno nebitna”, navela je Jelena Trivić i dodala:

“Još ću ih hiljadu puta pozvati da nastave da me napadaju, kritike od negativaca zaista doživljavam pozitivno, jer minus i minus daju plus. Možete vi još, jače brže bolje. Samo naprijed”.

Da li nakon te slike rade Rafinerije u Brodu…Modriči, jeli smanjen dug zdavstva, koji iznosi milijardu …To nije dobro za Republiku Srpsku…Zašto je muk što narkoklanovi se nalaze u institucijama Republike Srpske…”

Gdje je bila srpska reprezentacija u Sarajevu, zašto je prihvaćen ovaj tekst na sjednici Savjeta ministara, gdje je predsjedavajući Zoran Tegeltija…, upitala je poslanica PDP Jelena Trivić.

Ona je tokom obraćanja na posebnoj sjednici NSRS kazala da se slaže da se u tekstu nalaze sporni dijelovi, a zbog čega je to propustila pregovaračka delegacija i zbog čega nije bio niko iz Republike Srpske među pregovaračima.

“Kako je to dozvolio ministar za spoljnu trgovinu i ekonomske odnose BiH Staša Košarac i predjedavajući Savjeta ministara Bih Zoran tegeltija, čiji potpis stoji na tom sporazumu”, pitala je Jelena Trivić.

Ona kaže da greške sada treba da popravljaju narodni poslanici što neko iz srpske reprezantacije na nivou Bih nije radio posao kako treba a za koji je “masno” plaćen.

“Kada demonstrirate moć pozivam vas da demonstrirate moć sa postrojavanjem VRS, jer vam je istekao rok koji ste ranije najavili, a nemojhte da demonstrirate na trgovinskim ugovorima za koje su odgovorni vaši kadrovi što se nalate sporne činjenice u tekstu, kao “Kosovo” i “bosankci jezik”  kaže ona.

Prema njenim riječima, vitalni interes je trebalo da bude pitanje sankcija Rusiji, ali toga nema, jer je BiH uvela sankcije, a vi, kaže ona, stalno lažete i tvrdite da “nije”.

-Zašto lažete i obmanjujete javnost i zašto donosite zaključke NSRS koji nemaju nikakav značaj”, pitala je Jelena Trivić.

Ona je dalje navela da se problem jedne države ne rješava slikom sa nekim zvaničnikom druge zemlje.

“Da li nakon te slike rade Rafinerije u Brodu…Modriči, jeli smanjen dug zdavstva, koji iznosi milijardu …Zašto je muk što se narkoklanovi nalaze u institucijama Republike Srpske…Ko je koristio telefone sa sky aplikacijom…O tome treba da pričamo…To to nije dobro za Republiku Srpsku…”

(BN)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender