29. 06. 2022.
Oglasio se Čola poslije vijesti o krađi i ćerki

Oglasio se Čola poslije vijesti o krađi i ćerki

Oglasio se Čola poslije vijesti o krađi i ćerki

Nakon što su pojedini mediji pisali kako je Una, ćerka Zdravka Čolića, iz porodičnog sefa ukrala 20.000 evra da bi kupila momku automobil, oglasio se i pjevač koji je za ”Una world” demantovao tračeve.

Zdravko je potvrdio da je riječ o netačnim informacijama i angažovaće pravni tim kako bi zaštitio privatnost porodice Čolić.

– Vijest koja se pojavila da je došlo do nestanka u kući i za šta je okrivljena Una, nije tačna. To je apsolutna laž, porodici Čolić je nanijeta nemjerljiva šteta – rekao je za UNU Zdravko Čolić.

Čolićev pravni tim uputio je molbu medijima da dalje ne učestvuju u formiranju “netačnih informacija, koje u prvi plan stavljaju nezaštićene pojedince i osobe koje nisu javne ličnosti, što je u ovom slučaju ćerka Zdravka Čolića”.

Ističemo da je vijest o navodnom nestanku novca u kući Zdravka Čolića apsolutno laž. Svi mediji koji su prenijeli vijest bez prethodne provjere biće sankcionisani svim raspoloživim pravnim sredstvima.

Zdravko Čolić nikada nije na ovaj način komunicirao sa medijima, ipak kada je porodica u pitanju mora se poštovati odluka o privatnosti, uzimajući u obzir sve moralne i ljudske kodekse.

Plasirajući lažne informacije novinari su sigurno povećali čitanost, ali su nanijeli nemjerljivu štetu porodici Čolić i obmanuli javnost Srbije i zemalja regiona – saopštio je pravni tim pjevača Zdravka Čolića.

Zdravko Čolić je u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom još od 2001. godine, koja mu je podarila dvije kćerke, Laru i Unu.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender