17. 08. 2022.
Sačekala je u ulazu zgrade: Jovanu Jeremić napala ljubomorna žena

Sačekala je u ulazu zgrade: Jovanu Jeremić napala ljubomorna žena

Sačekala je u ulazu zgrade: Jovanu Jeremić napala ljubomorna žena

Jovana Jeremić je doživjela neprijatnu situaciju od strane jedne ljubomorne žene.

Voditeljka Jovana Jeremić iako se razvela od političara Vojislava Miloševića, sa njim je ostala u prijateljskim odnosima.

Upravo zbog ove ljubavi, voditeljka je imala nemilu situaciju od djevojke koja je Voju spopadala još dok su bili zajedno.

– Prije braka, dok se još zabavljao sa Jovanom Vojislavu su počele da stižu SMS poruke od nepoznate djevojke, koja je na sve moguće načine pokušavala da mu se približi.

On joj je odgovorio na nekoliko poruka ne bi li shvatio o čemu se radi, a za to je saznala i Jovana. Do nje su stigle priče da se čak i vidio sa tom djevojkom, ali ona nije željela to da provjerava jer se takvim stvarima ne bavi, već je sa njim prekinula svaki kontakt, a njeno objašnjenje bilo je da ne prašta ni najmanju grešku.

Jovani je nezamislivo da se njen partner dopisuje ili viđa sa drugom djevojkom jer je ona sama krajnje poštena i odana i to isto traži i od druge strane.

Vojislav je tada bio u šoku zbog njene reakcije, molio ju je za oproštaj, dokazivao da su mu sve podmetnuli i da nije kriv. Danima je zvao Jovanu i govorio joj da je voli, međutim ona nije želela da sluša molbe i izvinjenja.

Jovana i sama zala da je Vojislav upao u namještaljku, ali nije htjela da prašta ni najmanji faul. Stavila je tačku na vezu i krenula dalje – pričao je dobro obaviješteni izvor za Svet kada se to desilo:

Kada je Vojislav prestao da odgovara na poruke toj djevojci, ona je počela da histeriše. Očajna što ne može da dođe do njega, svu mržnju usmjerila je na Jovanu i jedno veče je sačekala u hodniku zgrade u kojoj je tada živjela i kad je voditeljka naišla zgrabila je za kosu, a onda iza grlo, ali Jovana je bila dovoljno pribrana da je pesnicom zavali u glavu, tako da je ova pala na pod.

Priprijetila joj je da joj više ne padne na pamet da joj se približi i otišla u svoj stan. Jovana je nije prijavila policiji jer neće da troši energiju na nebitne ljude. Kad je pričala sa drugaricama, prokomentarisala je da je takvim ljudima najveća kazna da na njih ne obraćaš pažnju jer će tek tada sagorjeti u svojoj mržnji i nemoći, rekao je izvor za pomenuti list.

Jovana i Voja su se kasnije pomirili, ali brak ipak nije opstao, prenosi Alooonline.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender