17. 08. 2022.
Hotel pod vedrim nebom, noćenje košta 308 dolara (FOTO)

Hotel pod vedrim nebom, noćenje košta 308 dolara (FOTO)

Hotel pod vedrim nebom, noćenje košta 308 dolara (FOTO)

Povezivanje sa prirodom je važno. Jedna studija je procijenila da, na osnovu anketa, ljudi u SAD-u provode oko 92% svog vremena unutra. Izlazak napolje je dobar za vaše zdravlje i može ozbiljno poboljašati vaše raspoloženje.

Tu statistiku možete promijeniti kampovanjem ili odlaskom u Null Stern Hotel. Koncept su smislili braća konceptualni umjetnici Frank i Patrik Riklin i Danijel Šarbonije.

U suštini, rezervišete luksuznu hotelsku sobu koja se nalazi na padini planine u Švajcarskoj u kojoj nema zidova i plafona. Sobe su razbacane po cijeloj Švajcarskoj i ima ih sedam.

“Ideja je bila da svaka destinacija ponovo iskoristi postojeće resurse iz okolnih hotela i postavi je na novu i izvandrednu lokaciju”, kaže se u saopštenju.

Svaka soba dobija uslugu Modern Butler, što je naziv projekta za batlera koji zapravo živi u blizini i stručnjak je za okolni region.

“Moderni batleri su članovi lokalnih zajednica i većina naknade za noćenje u sobi se koristi za isplatu njihove plate”, kaže Šarbonije.

Prošireni koncept hotela bez zida prima rezervacije stalno. Međutim, sa tako malo soba, nisu dostupni konstantno, prenosi nova.rs

Svaka soba, uključujući uslugu modernog batlera, košta oko 308 dolara za noć. U slučaju lošeg vremena dostupan je alternativni smještaj. Biti napolju je sjajno, ali i krov može biti koristan s vremena na vrijeme.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender