17. 08. 2022.
PDP o akcizama: “SNSD se raduje inflaciji jer Dodik tada izigrava Djeda Mraza”

PDP o akcizama: “SNSD se raduje inflaciji jer Dodik tada izigrava Djeda Mraza”

PDP o akcizama: “SNSD se raduje inflaciji jer Dodik tada izigrava Djeda Mraza”

SNSD i njegova četiri delegata u Domu naroda PSBiH, te SNSD, SP i US i njihovi poslanici u Predstavničkom domu jedini su i isključivi krivci zašto narod u Republici Srpskoj plaća gorivo 50 feniga skuplje. Takođe, oni su jedini i isključivi krivci zašto narod u Republici Srpskoj plaća skuplje osnovne životne namirnice, opremu za bebe i lijekove.

Dalje se navodi da SNSD i njegove prikolice, zajedno sa svojim prijateljima iz HDZ-a i SDA su jedini i isključivi krivci zašto su BiH i Republika Srpska jedino mjesto u regionu gdje vlast nije uvela nijednu mjeru kojom bi se konkretno ograničile i smanjile cijene, a inflacija barem malo obuzdala.

“U nekoliko navrata su u Parlamentarnoj skupštini BiH srušili prijedlog za ukidanje akciza i u beskrajnu proceduru odvukli izmjene zakona o PDV-u. Oni isključivo. PDP je podržao svaki od ovih prijedloga, a neke je i predložio.

Treba biti potpuno jasan. SNSD se raduje inflaciji, jer veće cijene znače i veći prihod od PDV-a, odnosno više novca u budžetima koje oni kontrolišu. Umjesto da svakom čovjeku olakšaju život i umanje udar inflacije, oni svjesno žele da sa leđa naroda prikupe nekoliko stotina miliona maraka budžetskih prihoda više, a onda da Milorad Dodik izigrava djeda mraza i dijeli narodu mali dio tog novca u vidu predizbornog mita. To je sva suština i jedina istina.

Кada se to zna, a to zna sve i jedan čovjek u Srpskoj i sjeti se toga svaki put kada stane pred pumpu ili uđe u prodavnicu, onda se moramo upitati šta to priča ministar Zora Vidović. Vidovićevoj su za pljačku naroda u 2022. godini krivi neki iz 2005. Prosto je nevjerovatno koliko su SNSD-ovi „velikaši“ potcijenili narod kada im pada na pamet da se služe ovakvim manipulacijama.

Iako Zora Vidović predstavlja jednu od najnekompetentnijih osoba koje je Dodik postavio na rukovodne pozicije, čak ni ona nije do te mjere neznalica. U ovom slučaju u pitanju nije neznanje, nego najobičniji bezobrazluk.-navodi se u saopštenju PDP-a.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender