28. 09. 2022.
Koncert “Vrapčića” u utorak na Kastelu

Koncert “Vrapčića” u utorak na Kastelu

Koncert “Vrapčića” u utorak na Kastelu

Dječiji hor „Vrapčići“ održaće tradicionalni ljetni koncert sutra (utorak), sa početkom u 19.30 časova, na tvrđavi Kastel.

Ulaz 3 KM.

–Pridružite nam se na Kastelu na jubilarnom 20. koncertu i budite dio vesele družine koja je za vas pripremila mnogo dobre zabave i repertoar pun omiljenih hitova koje ćemo zajedno pjevati uglas – poručili su iz hora „Vrapčići“.

Kako su naveli – tradicionalni koncert na Kastelu ove godine jubilarni 20. od 2003 godine održavaju početkom  jula sa različitim temama i sadržajima gdje osim horske muzike, pobjednika međunarodnih festivala, promocije novih albuma afirmišu i mlade pjesnike, promovišu njihove knjige, pjesme, kao i plesne klubove koji im osim nastupa na manifestaciji pomažu i u osmišljavanju koreografija za pjesme.

-Ovaj koncert je manifestacija koja za cilj ima promociju i afirmaciju stvaralaštva za djecu što podrazumjeva rad sa najmlađim u oblasti muzičkog i literarnog stvaralaštva, identifikacija talentovane djece predškolskog uzrasta kao i nižih razreda osnovnih škola što čini ciljnu grupu ove manifestacije – dodali su iz ovog hora i istakli da je koncert hora na Kastelu najposjećenija manifestacija posvećena najmlađim, uz prisustvo preko 3.000 posjetilaca.

Grad Banja Luka u saradnji sa „Vrapčićima“ putem naloga na društvenim mrežama poklanja sugrađanima 40 karata (20 puta po dvije karte).

Pratite zvaničnu Facebook stranicu Grada, a to je “Grad Banja Luka”, kao i zvanični sajt www.banjaluka.rs.ba

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender