07. 10. 2022.
Podcast, nešto novo od “Sirotanovića” (VIDEO)

Podcast, nešto novo od “Sirotanovića” (VIDEO)

Podcast, nešto novo od “Sirotanovića” (VIDEO)

Satirično-komičarsku trupu AKT “Alija Sirotanović” publika će moći da gleda i u formi podcasta, a u prvoj epizodi koja je snimljena i koja će biti dostupna na YouTubeu ove sedmice njihov gost je muzičar Bojan Mikulić Mikula.

“Za prvog gosta smo odabrali Bojana Mikulića Mikulu, možda malo zaboravljenog asa. Zašto baš Mikula? Pa, jednostavno, umjetnički rečeno, sličan se sličnom raduje”, saopštavaju popularni “Sirotanovići”.

Oni, prije samog emitovanja, otkrivaju i teme prve epizode podcasta.

“U prvoj epizodi svega smo se dohvatili – od diplome ministra Petra Đokića pa do dileme da li se ženiti ili udavati. Dotakli smo se i arhitekture, gdje smo analizirali avangardne stilove gradnje kod nas poput motela ‘Šešlije’.

A kakav bi to bio podcast ‘Sirotanovića’ da se nismo dohvatili aktuelne situacije pa smo pričali o mogućnosti držanja radionica građanima Evropske unije na teme: kako riješiti ogrev, kako se ponašati u redu za humanitarnu pomoć i kako izbjeći mobilizaciju”, ističu “Sirotanovići” koji planiraju da u narednih 10 mjeseci objave 10 epizoda podcasta, javljaju Nezavisne novine.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender