07. 10. 2022.
Uskoro 20 novih epizoda serije “Dobro jutro, komšija”

Uskoro 20 novih epizoda serije “Dobro jutro, komšija”

Uskoro 20 novih epizoda serije “Dobro jutro, komšija”

Ovih dana na Mrakovici se snima 17. epizoda.

U toku je snimanje četvrtog humorističkog serijala „Dobro jutro, komšija“. U dosadašnjem dijelu snimljene su 52 epizode, a serija je naišla na veliku gledanost u regionu. Pored epizodnih uloga u kojima se pojavljuju različiti likovi, i u četvrtom serijalu gledaoci će imati priliku da vide standardnu glumačku ekipu i prepoznatljiv humor ovih prostora.

Ovih dana na Mrakovici se snima 17. epizoda, a glumci ističu da je dobra atmosfera u ekipi i na snimanju jedan od najvažnijih faktora uspješnog rada. Ekipa godinama radi zajedno i kao uigran tim donosi nove zanimljive epizode

– Pored toga što snimamo, puno radimo i u pozorištu. Dobra smo ekipa, dobro se poznajemo i to stvarno ide fino i konačan produkt mora biti dobar. Ljudi to vole, to gledaju, taj bezazleni, taj neki krajiški humor, bez tuče, bez krvi bez nekog pretjeranog sukoba – kaže glumac Dean Batoz, piše Kozarski.

Glumac, Željko Erkić ističe da se sve radi veoma profesionalno i da je atmosfera na snimanju veoma ugodna

Publika voli to što radimo i kada nas sretnu na ulici pitaju da li će biti novih epizoda – kaže Erkić.

Pored odlične glumačke ekipe, gledaoci i kritičari se slažu da serijal i filmove “Dobro jutro, komšija” nosi glumac Aleksandar Stojković Piksi, koji kao Čedo iz epizode u epizodu oduševljava vrhunskom glumom i donošenjem krajiškog humora. Stojković kaže da prije deset godina niko nije mogao pretpostaviti da će “Dobro jutro, komšija” imati toliku gledanost i popularnost.

– Ne znam šta je razlog i zbog čega je tolika gledanost. Vjerovatno zbog toga što se bavimo nekim temama koje su ljudima bliske. Nema tu politike, nema stvari koje ljude opterećuju. To je tako nekako, normalni ljudski odnosi koji su pitki i koji lako prolaze kod publike, oni to vole da gledaju. Pogotovo je popularno u dijaspori. I, nama je drago zbog toga, postali smo prepoznatljivi po toj seriji – naglašava Piksi.

Idejni tvorac i scenarista serijala i filmova “Dobro jutro, komšija”, Pero Špadić kaže da nije planirao da radi četvrti serijal, ali da je na molbu brojne publike odlučio da se projekat nastavi. Pustio je mašti na volju i uz staru glumačku ekipu krenulo je snimanje novih epizoda.

Kada smo dogovorili snimanje, u glavi nisam imao nijednu epizodu niti ideju, ali mašta je brzo proradila i scenario je pripremljen za svih dvadeset epizoda. Pokušao sam sa ovom ekipom da radim i neke druge projekte, ali jednostavno publika nas povezuje sa “Komšijom” i nije išlo. Ako budem radio nešto drugo, moraću mijenjati glumačku ekipu – ističe Špadić.

Četvrti humoristički serijal “Dobro jutro, komšija” imaće 20 epizoda. Predviđeno je da se snimanje završi polovinom avgusta. Špadić ističe da nije siguran da li će biti petog serijala i da to zavisi od publike i njegove inspiracije. (Kozarski, Aloonline)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender