06. 10. 2022.
Govedarica: Dodik je najhrabriji na RTRS-u, tamo je i direktor i urednik

Govedarica: Dodik je najhrabriji na RTRS-u, tamo je i direktor i urednik

Govedarica: Dodik je najhrabriji na RTRS-u, tamo je i direktor i urednik

Poziv BN televizije Jeleni Trivić i Miloradu Dodiku na debatu u kojoj bi se govorilo o svim aspektima društvenog i političkog života je demokratski, profesionalan i medijski emancipovan”, izjavio je Vukota Govedarica, član Predsjedništva SDS-a.

Kako kaže pravila koja definišu način komunikacije u televizijskom sučeljavanju su definisana po uzoru na prestižne svjetske televizijske kuće.

“Svakako, dijelim mišljenje da bi to bila prilika da čujemo i jednu i drugu stranu. Da čujemo šta Dodik ima da kaže o prodaji rudnika željezne rude LJubija, šta ima da kaže o nezakonitoj prodaji potraživanja Republike Srpske u fabrici Birač sa namjerom da se ista po okončanju stečaja privatizuje, šta ima da kaže o njegovoj nezavisnosti Republike Srpske, šta ima da kaže o njegovim radnjama na promociji hrvatskih interesa ( od predaje jasenovačke građe do izgradnje Pelješačkog mosta), šta ima da kaže o kriminalizazaciji države i demografskoj imploziji koja nas razara. I o mnogim drugim aktuelnim temama”, istakao je Govedarica i dodao:

“Naravno, da čujemo kako Jelena Trivić vidi Republiku Srpsku u budućnosti i na koji način će je voditi u naredne četiri godine.”

Gledajući kako stavove o svemu tome iznose neki Dodikovi partijski ljubimci, postaje vidljivo, kaže Govedarica, da on ne smije na tv duel sa Jelenom Trivić

“Ne smije zato što je u strahu od gubitka izbora, a u tom strahu su velike oči. On zna da je najhrabriji kada ode na RTRS i tamo dobije prostor za političku monodramu u kojoj je on i direktor i urednik i voditelj i sagovornik”, istakao je.

Govedarica je poručio i Trivićevoj i Dodiku da nema potrebe da se po ovom pitanju oglašavaju partijski pojedinci koji ih simpatišu već da u narednih dan ili dva odgovore na poziv koji su dobili.

“Za početak će nam biti jasno ima li spremnosti na emancipovano medijsko sučeljavanje ili ne”, zaključio je Govedarica. (BN)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender