28. 09. 2022.
Emotivan oproštaj Stolice: Imao sam velike snove

Emotivan oproštaj Stolice: Imao sam velike snove

Emotivan oproštaj Stolice: Imao sam velike snove

Doskorašnji trener fudbalera Partizana Ilija Stolica, koji je smijenjen poslije eliminacije od kiparskog AEK-a u kvalifikacijama za Ligu Evrope, na veoma emotivan način oprostio se od „crno-bijelih“.

Dragi partizanovci, u ovim teškim trenucima osećam potrebu da vam se obratim i oprostim se od vas i voljenog kluba kao čovek, najiskrenije, čistog obraza, jer to je prava suština ljudskog bića – naveo je Stolica u pisanoj izjavi Tanjugu.

Dodao je da je, kada je dolazio na klupu Partizana bio neobično uzbuđen, pošto postaje trener kluba za koga navijam od malih nogu.

-Imao sam velike snove, želeo sam najviše. Da sa klubom beležim pobede, koje će svim pravim partizanovcima donositi osmeh na lice. Znao sam da dolazim u teškom momentu, možda najtežem u istoriji naših crno-belih. Pa ipak, entuzijazam me nije napuštao – istakao je Stolica.

On je otkrio da su mu mnogi govorili „da je kamikaza i da će brzo da izgori“, ali da im nije vjerovao jer je slušao samo svoje srce.

-Nismo uspeli da ispunimo planove, sticajem raznoraznih okolnosti, na moju veliku žalost. Želim ovim putem da vam poručim da su moje namere bile časne, da sam radio čisto kao suza. Mnogo toga se urotilo protiv nas, šibali su nas i bočni vetrovi. Ostavio bih ipak podrobniju analizu za neku drugu priliku, utisci su još sveži i meni i te kako bolni.Mom Partizanu, kao i uvek, želim sve najlepše. Sa nadom da će se stvari u kratkom roku pokrenuti. Igračima, zaposlenima u klubu, mom nasledniku na klupi, želim svako dobro! Vaš Ilija Stolica -zaključio je bivši trener “crno-bijelih”.

Umjesto njega klupu Partizana preuzeo je nekadašnji prvotimac i reprezentativac Gordan Petrić, prenosi Tanjug.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender