29. 09. 2022.
Dnevni horoskop za utorak 16. avgust

Dnevni horoskop za utorak 16. avgust

Dnevni horoskop za utorak 16. avgust

OVAN

Ne prihvatajte na sebe nove obaveze, najbolje je da dan provedite u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje veći priliv novca koji, velikim dijelom, može riješiti finansijske probleme za koje, trenutno, nemate dugoročno rješenje.

BIK

Idete preko svojih mogućnosti. Umor, koji vas već izvjesno vrijeme muči, uzima svoj danak. Za svakodnevne poslove potrebno vam je više truda nego inače. Zbog nedostatka sna pada vam i koncentracija pa ako to ne riješite, slijedi vam ozbiljan pad energije.

BLIZANCI

Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju oblast u kojoj se vi niste oprobali pokrenuće vas veliki izazov. Dokazaćete sebi a i drugima koliko su velike vaše sposobnosti. Ne zalijećite se jer niste bezgrešni.

RAK

Obaveze trpe jer niste skoncentrisani. Mislima ste daleko jer unaprijed planirate aktivnosti čija je realizacija još uvijek daleko. Da biste uradili nešto konkretno, morate temeljno pripremiti teren, a to se ne postiže sanjarenjem.

LAV

Partner vas provocira i iskušava, pa vam, u afektu, izleće nešto što ste željeli da prećutite. Sve može kulminirati odlukom od koje strijepite. Nalazite se u nezavidnom položaju, ne želite dalje, ali ne biste ni da raskinete.

DJEVICA

Muči vas prošlost i dobar dio dana provodite u preispitivanju šta ste mogli drugačije da riješite. Okrenite se bližnjima i poslušajte šta imaju da vam kažu. Pojačana fizička aktivnost vas može okrijepiti, naročito plivanje ili boravak pored vode.

VAGA

Ispred vas su ozbiljni zadaci. Imate finansijske probleme za koje morate da pronađete rješenje. Ne nailazite na razumevanje ni u krugu porodice, pa vas i to dodatno opterećuje. Kada se dobro odmorite, pojaviće se i rješenje koje vi sada ne vidite.

ŠKORPIJA

Disciplinovano dajete sve od sebe da završite obaveze koje ste, nespretno, preuzeli na sebe. Rezultati su neizvjesni, ali vas ne napušta optimizam i osjećaj da će se nešto dobro izroditi iz svega što ste preduzeli. Čuvajte se povreda.

STRIJELAC

Imate osjećaj da vas niko ne razumije. Teško je govoriti o takvim stvarima kada vi o sebi nemate visoko mišljenje. Svoju duboku nesigurnost krijete iza maske nezainteresovanog ponašanja što, svakako, odbija čak i one ljude koji vas razumiju i vole.

JARAC

U poziciji ste da uporedo obavljate dva odvojena ali podjednako važna posla. Vama to, inače, ide dobro, ali danas posustajete. Na vrijeme napravite mali predah kako vam se ne bi potkrala greška koju biste kasnije teško ispravili.

VODOLIJA

Neplanirani troškovi vas izbacuju iz ravnoteže. Ne razumijete zbog čega, iako ste angažovani do iznemoglosti, ne možete finansijski da sastavite kraj s krajem. Nije problem u malom prilivu novca već u vašem pređašnjem troškarenju.

RIBE

Nešto što ste držali u tajnosti danas može ugledati svjetlost dana. Bez obzira na to što ste pažljivo pripremali svaki detalj, upravo sada ćete otkriti niz grešaka zbog kojih će cijeli vaš plan doći u pitanje. Budite bez panike, uspjeh je izvjestan.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender