26. 09. 2022.
Dnevni horoskop za srijedu 17. avgust

Dnevni horoskop za srijedu 17. avgust

Dnevni horoskop za srijedu 17. avgust

Astrolog Suzana Ban

Ovan

Ukoliko se nađete u prilici da nešto krupno kupujete ili da potpisujete neke veoma važne vrjednosne papire, budite na oprezu jer nije povoljan trenutak. Može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite.

Bik

Iznenadni susret otvara mogućnost da jedno davno poznanstvo preraste u romansu. Strpljivo prevaziđite moguće poteškoće na početku jer će sve djelovati veoma haotično. Tokom večeri stiže neočekivani obrt koji će vas poljuljati.

Blizanci

Pred vama je moguća manja kriza jer se odnos sa voljenom osobom sveo na kratke razgovore koje po navici obavljate na kraju svakog dana. Griješite ako mislite da ćete stvar popraviti dugim i iscrpljujućim razgovorom za koji večeras nije vrijeme.

Rak

Kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu, pred vama je dan pun rizičnih situacija. Ovo vam iziskuje dosta energije, koja vam, inače, manjka. Razgovori koje ćete voditi sa određenim osobama neće dati velike rezultate.

Lav

Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, svu krivicu preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob jer ste precijenili svoju strpljivost. Promjene u privatnom životu remete i rutinu u vašoj radnoj svakodnevnici.

Djevica

Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja vas, već neko vrijeme, muči. Ne zatrpavajte se novim obavezama već dan provedite sa minimalnim poslovnim aktivnostima. Odložite sve što niste u obavezi danas da završite.

Vodovod Banjaluka: Redukcija vode zbog povećane potrošnje

Vaga

Konačno biste mogli da donesete odluku, iako je to vama najveći problem. Pobijedite svoju kolebljivost i prihvatite se odgovornosti. Izbjegavajte rasprave sa muškarcima. U ljubavi ne oklijevajte, pravi je trenutak da zauzmete čvrst stav.

Škorpija

Dan počinjete grandioznim planovima. Lovite svaku priliku ne bi li se ponovo nametnuli kao konkurencija osobama koji su vas pretekli. To vas suočava s komplikovanim zadacima, zbog kojih, ako ih ne riješite, možete ispasti smiješni. Ne zalijećite se.

Strijelac

Nezadovoljstvo na ljubavnom planu prijeti da postane uzrok ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Pravi uzrok svega leži u tome što ste, već neko vrijeme, odnos sveli na dopisivanje i telefonske razgovore koji su, uglavnom, šturi.

Jarac

Ukoliko je bilo nekih nedefinisanih odnosa koje vi do sada niste raščistili, veče donosi pravo otkrovenje. Stiže vam neočekivani podsticaj od osobe od koje to niste očekivali. Vrijeme je da se opustite, ali izbjegnite alkohol.

Vodolija

Pripazite na troškove, neophodno je da pažljivo i temeljno rasporedite svaki dinar. Nezaposleni treba da se obrate svojim prijateljima za pomoć. Krajem dana stiže olakšanje i jaka moralna podrška od strane starijeg člana porodice.

Ribe

Ukoliko imate problematične odnose u radnom okruženju ovaj dan vam donosi pravo otkrovenje. Nakon preraspodele zaduženja, stiže vam neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije bila prijateljski naklonjena.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender