02. 10. 2022.
Trivić: Dodik ponovo uhvaćen u prodaji magle narodu

Trivić: Dodik ponovo uhvaćen u prodaji magle narodu

Trivić: Dodik ponovo uhvaćen u prodaji magle narodu

“Prije samo tri dana, na Dodikovoj stranačkoj televiziji ATV, Suzana Gašić, ministar trgovine i turizma Republike Srpske, pojasnila je da je prije izgradnje ski centra na Manjači potrebno izraditi posebnu studiju ispunjenosti uslova za takav projekat”, napisala je Jelena Trivić, poslanik PDP-a u NSRS na svom Fejsbuk profilu. 

Trivićeva kaže da se iz riječi Suzane Gašić može zaključiti da takva studija uopšte nije urađena, što implicira da je Dodik po ko zna koji put uhvaćen u prodaji magle. 

“U odsustvu bilo kakve ozbiljne investicije, Dodik je sa otvaranja benzinskih pumpi prešao na najavljivanje projekata u čiju realizaciju ne vjeruju čak ni njegovi ministri”, istakla je Trivić.

Očigledno je, kako kaže, da Dodik ne gleda ATV, što nikog ne treba da čudi.

“Međutim, on je mogao barem naložiti Sanji Vulić da po službenoj dužnosti prati program te televizije, kako ne bi dolazio u situaciju da mu izmišljene projekte javno “miniraju” njegovi ministri”, naglasila je i dodala:

“Ovo zaista prestaje biti smiješno. Neko iz SNSD-a bi trebao da posavjetuje Dodika da iz Tima koji mu vodi kampanju izbaci Srđana Mazalicu i Radovana Kovačevića, jer ako ovako nastave, Dodik će se zahvaljujući njima na predstojećim izborima za predsjednika Republike Srpske boriti za petu poziciju sa Ćamilom Durakovićem.” (BN)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender